Account Manager


BASF er verdens ledende kjemikonsern med en produktportefølje som spenner fra kjemikalier, plast, foredlingsprodukter og plantevernmidler til olje og gass. I 2015 hadde BASF en omsetning på € 70,4 milliarder og et driftsresultat før EBIT på € 6,2 milliarder. Konsernet har rundt 113 000 ansatte, som bidrar til suksess for kunder i nesten alle sektorer, og er representert i nesten alle verdens land. BASF kombinerer økonomisk suksess med miljøvern og samfunnsansvar. Med avanserte produkter og løsninger spiller BASF en viktig rolle i å finne svar på globale utfordringer som å ta vare på klima, energieffektivisering, ernæring og mobilitet. Gjennom forskning og utvikling støtter selskapet sine kunder i nesten alle bransjer i deres møte med samfunnets nåværende og fremtidige behov.

FirmaBASF divisjon Construction Chemicals
FylkeOslo
StedOslo/Sagstua
Søknadsfristsnarest

Har du erfaring fra tunnel- og anleggsbransjen og er klar for ny salgsjobb?

BASF divisjon Construction Chemicals er, gjennom varemerket Master Builders Solutions, verdens ledende leverandør av produktløsninger beregnet på behov i tunnelentreprenørbransjen. Med mer enn 100 års erfaring har innovasjonene våre blitt referansepunkter for bransjen. Vi hjelper kundene våre med å tilføre verdenen vi lever i nye dimensjoner, med å gjøre ideer om til spennende konstruksjoner.

Divisjonen Construction Chemicals innbefatter forretningsområdeneUnderground Construction,Construction Systems og Admixture Systems.

BASF er meget godt posisjonert i markedet innenfor forretningsområdet Underground Constructions i Norge. Da det er ambisjoner om ytterligere vekst i dette forretningsområdet, skal vi styrke organisasjonen med en erfaren og selvgående Account Manager.

Om stillingen
Du vil ha en sentral rolle i innsalgsfasen og oppstarten av ulike tunnel- og byggeprosjekter, og i relasjonsbyggingen til våre største kunder. I tillegg vil du være en viktig bidragsyter internt i teamet gjennom tett samarbeid, gjøre hverandre gode og ved å bidra til forretningsområdets samlede vekst. Rollen innebærer et stort ansvar både geografisk og omsetningsmessig.

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Være oppdatert på nye aktuelle prosjekter
  • Håndtere prosjektforespørsler, kalkyler, beregninger og tilbudsskriving
  • Tett oppfølging av prosjektene i oppstartsfasen og underveis i prosjektet
  • Oppfølging av bestående og nye kunder
  • Definere mål og handlingsplaner sammen med salgssjef og det øvrige teamet
  • Presentere løsninger og produkter for bestående og nye kunder
  • Produktopplæring og trening av kunder

For å lykkes i stillingen bør du ha kjennskap til og erfaring fra tunnel- og anleggsbransjen. Kunnskap om betong er også fordelaktig. Salgsarbeidet er prosjektorientert og du vil være en aktiv bidragsyter i oppstarten av prosjektene og gjennom oppfølging og kundestøtte i prosjektgjennomføringen. Du vil i tillegg bearbeide og videreutvikle relasjoner til bestående og nye kunder, og jevnlig presentere/oppdatere kundene på nyheter innen selskapets produkter og tjenester.

Vi tilbyr en jobb hvor du får ansvar og stor påvirkning på forretningsområdets utvikling og vekst. BASF er et stort, internasjonalt selskap med mange muligheter for personlig utvikling. Du vil jobbe sammen med kompetente og ambisiøse kolleger som motiverer hverandre og har felles mål om å lykkes. Dersom du bor i Oslo-/østlandsområdet vil det være naturlig med kontorplass på Sagstua eller Lysaker, eventuelt i kombinasjon med hjemmekontor. Betingelsene er konkurransedyktige.

For ytterligere informasjon eller svar på spørsmål, kontakt vår rekrutteringspartner Head4More ved Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158 eller Stine Lundberg, tlf. 454 33 549. Vis interesse for stillingen ved å klikke på “send søknad” eller registrer din CV under "søk stilling” på www.head4more.com. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor BASF, om ønskelig.

Vis flere stillinger: