- Vi i Betonmast har siden 2015 jobbet med et trygt hjem-fokus. Vi ser nå virkningene av et langsiktig og systematisk arbeid. Antall skader er halvert i forhold til fjoråret sier konsernsjef Jørgen Evensen i Betonmast.

Betonmast økte både omsetning og resultat

Konsernets hovedmålsetning om at alle skulle trygt hjem og et resultat på over 200 millioner kroner ble oppnådd for 2016.

Omsetningen endte på 4,5 milliarder kroner (4,0 milliarder i 2015), med et resultat før skatt på 205 millioner kroner (170). Dette gir en resultatgrad på 4,6 prosent (4,2). Samtidig er ordrereserven på 5,2 milliarder kroner, i tillegg kommer 3,7 milliarder i betingede ordre.

- Vi i Betonmast har siden 2015 jobbet med et trygt hjem-fokus. Vi ser nå virkningene av et langsiktig og systematisk arbeid. Antall skader er halvert i forhold til fjoråret. H-verdien er helt nede i 0,7, en betydelig forbedring fra fjorårets 5,2 nivå, sier konsernsjef Jørgen Evensen i Betonmast.

Han peker på at vekst, gode resultater og en rekordstor ordrereserve gir et solid utgangspunkt for de ekspansive fremtidsplanene for Betonmast.

I 2017 fusjonerer Betonmast med Hæhre-Isachsen gruppen. Ut fra denne fusjonen vil det bli skapt et av Norges største entreprenør- og eiendomskonsern.

- Vi er med årets gode resultater i både Betonmast og Hæhre-Isachsen veldig godt rigget for videre utvikling i det nordiske markedet. Strategien er fremdeles vekst og økte marginer, kombinert med et like skarpt fokus på sikkerhetskulturen. Alle skal trygt hjem også i 2017, avslutter Evensen.