NCC Industry var lavest på fire av ni asfaltkontrakter under tilbudsåpningen i Region sør. Illustrasjonsfoto: NCC / Tor Heimdahl.

Fire entreprenører med laveste asfalttilbud i sør

NCC Industry, Lemminkäinen Norge, Skanska Asfalt og Veidekke Industri, var alle lavest under tilbudsåpning på asfaltering i Staten vegvesen Region sør.

Elleve spente representanter fra ni ulike entreprenører var til stede under tilbudsåpningen som omfatter ni asfaltkontrakter fordelt på fylkene Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder.

NCC Industry hadde laveste tilbud på fire kontrakter, to i Buskerud, en i Telemark og en i Aust-Agder. Lemminkäinen tok to Vestfold-kontrakter og en i Aust-Agder, mens Veidekke Industri og Skanska Asfalt var lavest på hver sin kontrakt i henholdsvis Telemark og Vest-Agder.

Det var konkurranse om samtlige kontrakter, med unntak av en av Aust-Agder-kontraktene hvor det kun kom inn ett tilbud.

- Jeg skulle ønske vi hadde fått inn flere tilbud enn ett her også, men det er ikke så mye vi kan gjøre noe med, sier Jan Finsland, byggeleder for Aust-Agder kontrakten, i en pressemelding.

Tilbudsåpningen er første av to i Statens vegvesen Region sør. Den andre, som finner sted fredag 17. mars, omfatter fem asfaltkontrakter.