Distriktssjef

Finja Betong AS inngår i Finja-konsernet som er en solid svensk bedrift som utvikler, produserer, selger og leverer høykvalitets byggevarer.

FirmaFinja Betong
FylkeFlere fylker
StedBuskerud, Vestfold, Telemark og Agder.
Søknadsfrist15.03.2017

I forbindelse med at vi stadig øker vår omsetning og tar markedsandeler søker Finja Betong etter

Distriktssjef

Som vår nye distriktssjef skal du lede salgsarbeidet i Buskerud, Vestfold, Telemark og Agder. De fleste av dine kunder er lokalisert i aksen Asker-Skien så du bør være bosatt i området. Du skal videreutvikle eksisterende kunderelasjoner og utvikle nye. Som distriktssjef blir du ansvarlig for egen kundeportefølje som i hovedsak er byggevarehus samt murere og andre håndverkere som er kunder hos det enkelte byggevarehus. Produktgruppene er hovedsakelig tørrmørtel, gulvavretting og lettklinkerblokker.

Du har muligens erfaring som murer og/eller flislegger og vil gå over i en mer salgsrettet rolle. Eventuelt har du annen erfaring fra byggevarebransjen, eller du har lang erfaring fra salg i beslektet bransje. Det viktigste er at du har praktisk, teknisk og bygningsfysisk interesse og forståelse. Relevant teknisk eller økonomisk utdannelsesbakgrunn vil være en fordel.

Som person er du kjennetegnet ved å være strukturert, engasjert og motivert for å skape resultater. Du oppleves som en selvstendig og selvdreven person, som samtidig er en god lagspiller med evnen til å skape tillit så vel internt som ute hos kunden. Du rapporterer til Country Manager Norge.

Finja tilbyr en selvstendig og utfordrende stilling i et selskap med klare ambisjoner om vekst og økte markedsandeler i det norske markedet. Du vil få personlige og faglige utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Du får også muligheten til å jobbe med hyggelige kolleger og kunder.

For mer informasjon om selskapet: www.finja.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt. Ta kontakt med Country Manager, Odne D. Holm på telefon 9704 5042.

Søknad og CV sendes til odne.holm@finja.no innen 15. mars.