HR Partner

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

"Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke"

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4 mrd. (2016).

FirmaVeidekke Industri
FylkeOslo
Søknadsfrist28.02.2017

Har du det som skal til?

Vi søker etter deg som er en proaktiv og serviceinnstilt HR Partner til å bistå driften og linjelederne i alle deler av HR prosessen. Du vil også bidra og delta i HR-funksjonen sentralt og delta i felles HR-prosjekter.

Du rapporterer til HR-sjef og vil bli en del av teamet som bistår forretningsområdet Drift & Vedlikehold, Pukk & Grus og sentrale stabsenheter. I tillegg vil du yte tjenester via vårt HR Service Senter. Arbeidsted er vårt hovedkontor i Oslo.

Arbeidsoppgaver

Du vil som HR Partner være en viktig støttespiller for ledere hos oss. Vi forventer at du kan bidra i alle deler av HR prosessen fra rekruttering og ansettelser, oppfølging og utvikling til fratredelser. Å være rådgiver og veilede er noe du brenner for, samtidig som du er nytenkende til bruk av HR systemer. Du bidrar med å gjennomføre HR administrative oppgaver.

Samarbeid med tillitsvalgte, bedriftshelsetjeneste og andre tredjeparter er en naturlig del av rollen. Du må regne med å ha «mange jern i ilden» og håndtere dette i samarbeid med dem du har rundt deg. Vi anser det derfor som vesentlig at du kan etablere gode relasjoner og samarbeide med andre i HR- funksjonen, ledere og samarbeidspartnere.

Kvalifikasjoner

Vi ser for at du har høyskoleutdanning innen HR relaterte fag. Du har grunnkompetanse i arbeidslivets spilleregler og overenskomster. Vi ønsker at du har 2-5 års erfaring med kvalifisert HR arbeid.

Du kommuniserer godt med andre, både muntlig og skriftlig, og du er god til å bruke IT-verktøy i arbeidshverdagen. I tillegg har du erfaring med å bruke og hvordan dra nytte av HR systemer.

Profil

Vi er på jakt etter deg som har ønske om å utvikle deg videre innenfor HR. Vi vil at du er selvgående og god til å kommunisere med ledere og fagpersoner. Vi ser også for oss at du er positiv og vennlig, samtidig som du er klar og tydelig. Du er opptatt av å samarbeide og finne gode løsninger.

Veidekkes verdier: Profesjonell - Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss, så det er det av betydning at du også kan stå for disse.

Vi tilbyr

En spennende stilling med muligheter til å ta ansvar og sette spor. Du vil jobbe i et konsern med gode muligheter for kompetanseutvikling. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger, og gjennom vårt aksjeprogram får du mulighet til å bli medeier i selskapet. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke ca. 16 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Spørsmål om stillingen

Trine Alexandersen

HR - Sjef

Telefon 917 07 464

Søk stilling

Vis flere stillinger: