Fagansvarlig/prosjektleder konstruksjonsteknikk

Standard Norge er en privat og uavhengig medlemsorganisasjon med 70 ansatte. Vi utvikler og har enerett på å utgi Norsk Standard og ivaretar norske interesser i internasjonalt standardiseringsarbeid i ISO og CEN. Medlemskapet i Standard Norge er åpent for bedrifter, organisasjoner, myndigheter og andre. Les mer på www.standard.no.

FirmaStandard Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist13.03.2017

Standard Norge har økende oppdragsmengde og søker en dyktig og engasjert fagperson for å utvikle standarder primært innenfor prosjektering, utførelse, materialer og prøving. Du har MSc innenfor konstruksjonsteknikk.

Du har relevant erfaring med bruk av eurokodene. Du knytter gode relasjoner, tar initiativ, arbeider systematisk, planlegger og organiserer arbeidet slik at du oppnår gode resultater. Skriftlig uttrykker du deg presist og forståelig på norsk og engelsk.

Stillingen gir store muligheter for faglig utvikling i samarbeid med ledende nasjonale og internasjonale eksperter fra næringsliv, forskning, universiteter og myndigheter. I Standard Norge jobber vi med landets dyktigste fagfolk, og vi lager standarder innenfor områder som bygg, petroleum, energi, havbruk, sikkerhet, helse, IT, klima og miljø. Det betyr at vi er med på å forme hverdagen til folk flest.

Dine viktigste arbeidsoppgaver blir å:

  • lede arbeidet med å utvikle standarder primært innenfor prosjektering, men også innenfor utførelse, materialer og prøving. Revisjon av eurokodene vil være en sentral oppgave de neste årene
  • sikre framdrift og kvalitet
  • koordinere innspill til internasjonalt standardiseringsarbeid
  • delta i nasjonale og internasjonale møter og komiteer (ISO og CEN)
  • bidra til igangsetting av nye prosjekter som markedet har behov for
  • sikre deltakelse og involvering fra norsk fagekspertise

Vi kan tilby deg et spennende, tverrfaglig arbeidsmiljø, konkurransedyktig lønn, gode forsikrings- og pensjonsordninger og fleksibel arbeidstid. Vi holder til i moderne lokaler sentralt beliggende på Lilleaker i Oslo.

For ytterligere informasjon om stillingen, kontakt gruppeleder Hanne Wells på hgw@standard.no.

Søknad med CV sendes til personalsjef Tone Koranda, tbk@standard.no, innen 13. mars.

Vis flere stillinger: