Anleggsleder/BAS

AF Energi & Miljøteknikk er et selskap i AF Gruppen. Vår virksomhet er etablert i Oslo, og vår kundeportefølje omfatter bygg og industri over hele Norge. Vi hjelper våre kunder med effektiv energibruk, lokal energiproduksjon og oppfølging av energiløsninger gjennom overvåking, driftsoptimalisering og servicekontrakter. Vi fokuserer på tiltak som gir lønnsomhet for kundens bunnlinje, men også for miljøet. Det kaller vi Blå Miljøeffekt.

FirmaBoligenergi
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Energieffektivisering av boligselskaper ekspandere kraftig i Stor-Oslo-regionen og OBOS/AF Gruppen (AF Energi & Miljøteknikk) har opprettet forretningsenheten Boligenergi AS i 2014. Forretningsenheten har bred kompetanse innen utvikling, prosjektering og bygging av varmesentraler (varmepumper, bioolje, fjernvarme, sol og vind) til boligbygg, samt rådgivning og entreprenøraktiviteter knyttet til kartlegging og implementering av energieffektiviseringstiltak i eksisterende boligbygg. Digitale verktøy benyttes for å sikre en kostnadseffektiv og fremtidsrettet prosjektgjennomføring. Prosjektene gjennomføres for private og offentlige boligselskaper.

Vi søker personer som kan fylle rollen som engasjerte og involverende anleggsleder/BAS. Vi ønsker at du har lyst og evne til å delta i utvikling av selskapet, sikrer kvalitet, kundetilfredshet, HMS og kan bidra til ytterligere lønnsom vekst i selskapet. Du må være nysgjerrig, kontaktsøkende, ha god økonomisk forståelse, og en driv til å lykkes godt med det du foretar deg.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være planlegging og gjennomføring av byggeprosjekt vi påtar oss for våre kunder, strukturere og lede prosjektgjennomføringen, og være vår fremste kontaktperson og relasjonsbygger mot kunde og leverandører / UE. Du vil lede produksjonen, kvalitetssikre fremdriftsplaner, lede driftsmøter og delta i byggherremøter / vernerunder og implementerer korrigerende tiltak. Det er viktig at du behersker norsk og engelsk muntlig og skriftlig, og at du disponerer egen bil/førerkort klasse B.

Vi søker deg med teknisk utdannelse (gjerne rørlegger/fagbrev) og relevant erfaring fra bransjen. Du ønsker å være med å utgjøre en forskjell som sikrer god funksjon til lavest mulig energibruk hos våre kunder. Du vil få en viktig rolle med stor kontaktflate mot prosjekter, kunder og resten av organisasjonen og vil være prosjektleders stedfortredende.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer i et selskap som tilhører to av landets fremste på hvert sitt område. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. Som en del av AF Gruppen vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje og opsjonsprogram.

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte rekrutteringsansvarlig Sif Løvdal på 45786585 eller daglig leder Jørgen Molvig på 915 73 969.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: