Account Manager

Interface er verdens største produsent av tekstile gulvfliser til prosjekt- og boligmarkedet. Interface sine viktigste målgrupper er distributører, sluttbrukere, arkitekter og installatører. Produktene er av høy kvalitet med fokus på design og bærekraftige prinsipper, og er godt kjent i markedet. Interface er et globalt selskap, og er i dag representert i over 100 land. Hos Interface prøver vi hele tiden å lære av naturen når vi utvikler nye produkter. Vi streber etter å redusere avfallsmengde, gi raskere legging og lengre levetid for produktet.

FirmaInterface Norge
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Interface styrker sitt salg mot arkitekter og installatører!

  • Er du håndverker og har erfaring med gulvbelegg?
  • Har du jobbet med salg av gulvbelegg til håndverkere?
  • Har du jobbet med salg mot arkitekter eller interiørarkitekter?
  • Er du interessert i design, innovasjon og bærekraft?

Vi skal styrke vårt salgsteam med to nye selgere! Økt fokus på fleksibilitet, miljøhensyn, design- og kostnadsmessige fortrinn, gir stigende etterspørsel etter moderne teppefliser, og din viktigste oppgave blir å synliggjøre verdien av våre løsninger i prosjekteringsfasen av nybygg og større rehabiliteringsprosjekter. Den ene Account Manageren vil få hovedansvar for posisjonering av Interface overfor arkitekter og interiørarkitekter mens den andre vil jobbe opp mot installatører og håndverkere.

Vi ønsker å komme i kontakt med dere som har forståelse for håndverkernes arbeidssituasjon eller arkitektenes hverdag og kan gi god teknisk støtte til våre kunder. Interface er bransjeledende på tekstile gulvfliser og er anerkjent for sitt design, sin innovasjon og bærekraftige løsninger. Vi har blant annet redusert CO2-utslippene fra våre europeiske produksjonsanlegg med 98% siden 1996, og vi bruker kun resirkulert vann i produksjonsprosessen.

Som Account Manager vil du ha tett dialog med byggherrer, gårdeiere, leietagere, entreprenører, arkitekter, interiørdesignere, tekniske konsulenter og installatører i byggeprosjekter og under oppgraderinger i næringsbygg. ​Du vil både jobbe selvstendig og som en sentral medspiller i vårt utvidede salgsteam.

Dine sentrale oppgaver blir å:

  • Etablere og videreutvikle relasjoner til kunder og beslutningstakere i hele verdikjeden
  • ​Planlegge egne kundeaktiviteter og sikre oversikt over nye prosjekter
  • Gjennomføre salgsmøter og kontraktsforhandlinger
  • Utarbeide anbud og tilbud i samarbeid med salgsteamet

Andre vil beskrive deg som en kommersiell og løsningsorientert relasjonsbygger med stort driv og høy troverdighet. Du har gjerne erfaring med gulvbelegg fra tidligere, enten som håndverker eller som selger.

Hos oss kommer du inn et profesjonelt, men uformelt og hyggelig arbeidsmiljø. Vår suksess fremover skal vi sikre i felleskap gjennom bevisst satsning på kompetansedeling og samhold, samt fornøyde kunder og medarbeidere. Selskapet er globalt markedsledende og har høye ambisjoner for fremtiden, i en bransje under kontinuerlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Bjørn Brudevoll, tlf 468 00 000 eller Stine Lundberg, tlf. 454 33 549. Vis interesse ved å laste opp din søknad og CV så snart som mulig. Alle henvendelser til Head4More behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Interface.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: