Avdelingsleder - Elektro

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap med ca. 1050 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Som en del av COWIgruppen, med ca. 6100 medarbeidere, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt.

FirmaExperis for COWI
FylkeOslo
Søknadsfrist10.03.2017

Vårt elektromiljø i Oslo består av 60 dyktige ingeniører i Oslo og 180 samlet i COWI Norge. Din oppgave blir å lede ca. 30 av våre medarbeidere. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt. Vi har mange spennende oppdrag innen helsebygg, flyplasser, datasenter, undervisningsbygg, næringsbygg, industrianlegg, høyspenningsanlegg og samferdsel.

I Oslo har vi spesialister innenfor mange områder som fornybar energi, energilagring, automatisering/ITB, belysning, nødstrøm og elektroteknisk sikring og sikkerhets- og ROS analyser. Vår styrke er at vi har både spesialister innenfor enkeltområder samt sterke allroundere som kan finne støtte hos spesialistene ved behov.

Som avdelingsleder blir din primæroppgave å skape resultater gjennom den daglige oppfølgingen av avdelingens prosjektportefølje og innfri prosjektenes lønnsomhetsmål. Dette forutsetter effektiv bruk av avdelingens kompetanse og ressurser samt veilede medarbeiderne og prosjektledere i det daglige arbeidet. Strategisk og operativt markedsarbeid rettet mot nye og eksisterende kunder er viktig. I tillegg til å jobbe aktivt med å legge til rette for god samhandling i avdelingen, vil du samarbeide med andre avdelingsledere og kompetansemiljøer i COWI. Du vil inngå i ledergruppen for Bygninger Oslo og rapporterer til VP for region Oslo.

Vi leter etter deg som har solid erfaring fra rådgiving, entreprenørvirksomhet eller annen relevant erfaring innen elektrofaget og forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som leder. Du er god på å legge til rette for et tett samarbeid i egen avdeling, innenfor egen region og andre divisjoner. Du stiller høye krav til deg selv og inspireres og motiveres av å skape resultater både gjennom og sammen med andre. Det er en fordel om du har høyere utdanning fra universitet eller høgskole, og relevant erfaring innen linjeledelse eller prosjektledelse.

Vi tilbyr en spennende stilling med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser hos en solid organisasjon i kontinuerlig vekst. Samtidig, er vi en del av det internasjonale COWI konsernet, som gir reell mulighet for internasjonal utvikling og samarbeid. COWI setter sine engasjerte og tilfredse medarbeidere høyt på agendaen, og dermed vektlegger både faglig/personlig utvikling og sosiale tiltak, for å holde det gode arbeidsmiljøet vårt på topp.

Vi holder til i helt nytt bygg på Hasle.

For mer informasjon ta kontakt med Terese Skeide i Experis på tlf: 90367814 eller mail: Terese.Skeide@no.experis.com

Vi ser frem til å høre fra deg!

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: