Konsernleder i Trysilhus, Ole Feet, er godt fornøyd med salget så langt i år. Foto: Trysilhus

God start for Trysilhus etter rekordsalg i 2016

Trysilhus satte rekord i antall solgte boliger i 2016, men boligprodusenten melder at også 2017 har startet over forventning.

Det skriver Trysilhus i en pressemelding fredag.

Selskapet har, ifølge meldingen, solgt boliger for 170 millioner kroner så langt i 2017.

I 2016 solgte Trysilhus 373 boliger, en økning på 43 prosent fra 2015, hvor det ble solgt 261 boliger.

Boliger for til sammen 1,1 milliarder kroner ble solgt i løpet av rekordåret.

– Våre tall viser at folk også ønsker å bo i områder med god beliggenhet utenfor de største byene, og at man med et presset marked i byene får mer bolig for pengene i kommunene rundt. Vår strategi er å bygge boliger i områder som ligger sentralt. Vi ser etter tomter som ligger i pendleravstand og med nærhet til gode kommunikasjonsmuligheter, skole, barnehage, fritids- og servicetilbud, uttaler konsernleder Ole Feet.
– 2016 er det første året hvor vi har solgt boliger innenfor alle de tre konseptene vi nå tilbyr; flermannsboliger, leilighetsblokker og eneboliger. Nå gleder vi oss til 2017 hvor vi skal levere prosjekter med alle disse boligtypene, fortsetter han i pressemeldingen.

I løpet av 2015 vokste selskapet fra 115 til 160 medarbeidere, og Trysilhus skriver i meldingen at de fortsatt leter etter nye kolleger.
– Akkurat nå har vi et behov for både prosjektledere, prosjektutviklere og prosjekteringsledere til alle våre boligkonsepter. Vi skal bygge mer enn 350 boliger i 2017, og trenger flere flinke folk på laget, avslutter Feet.