Selger verktøy, festemidler og arbeidstøy (VFA)

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør, med mer enn 160 utsalgssteder, 1 900 ansatte og over 8 milliarder i omsetning.

Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Monter, Flisekompaniet, Byggi, Optimera Handel, Optimera Logistikk og Optimera Byggsystemer.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har 170 000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Optimera har to avdelinger i Trondheim - på Sandmoen og Omkjøringsveien. Optimera er proffenes leverandør og har åpningstid 06:30-16:00 fra mandag til fredag. Stengt lørdag.

FirmaOptimera
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist27.02.2017


Grunnet økende ordremengde i proffmarkedet søker vi etter BRANSJENS DYKTIGSTE MEDARBEIDER

SELGER VERKTØY, FESTEMIDLER OG ARBEIDSTØY (VFA)

For å opprettholde vårt høye fokus på Verktøy, Festemidler og Arbeidsklær søker vi etter en selger om skal inngå i en gruppe på tre VFA-selgere med Trondheim som primærområde. Vi søker deg som er fremoverlent, trives med høyt tempo, har gode samarbeidsevner og er villig til å yte god service til våre kunder.

Arbeidsoppgaver:
Du vil drive med konseptsalg av verktøy, festemidler og arbeidsklær, med høy servicegrad og oppsøkende salg mot nye kunder og prosjekter.

Du vil bearbeide og utvikle etablert kundeportefølje, samt samarbeide med salgsledere og proffselgere inn mot nye kunder.

Søknadsfrist 27.02.2017

Eventuelle spørsmål kan rettes til salgssjef Astrid Hovsten på tlf. 901 91 738 eller Kjell-Inge Fremo i Fremo Bemanning på tlf. 900 22 300.

Alle henvendelser til Fremo vil bli behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver om ønskelig.

Søk stilling

Vis flere stillinger: