Distriktssjef Retail, Østlandet

JELD-WEN er et globalt og ledende selskap innen produksjon og salg av dører og vinduer. Konsernet har ca. 20.000 ansatte og 90 fabrikker. Europa er det nest største markedet til JELD-WEN, hvor ca. 6000 dedikerte ansatte i mer enn 15 land arbeider for å realisere en vekststrategi, som blant annet innebærer å bli den best kjente merkevaren i bransjen.

JELD-WEN Norge AS er en totalleverandør av kvalitetsdører til byggebransjen i Norge. Produktprogrammet omfatter innerdører, ytterdører, klassifiserte dører, passivhus-dører samt spesialdører i tre og stål. Produktene markedsføres under varemerket Swedoor JW og Dooria JW. Det er i dag over 70 ansatte ved avdelingene i Oslo og Trondheim.

FirmaSwedoor / Jeld-Wen Norge
FylkeFlere fylker
StedOslo, Akershus, Hedmark
Søknadsfristsnarest

Salgs- og budsjettansvar mot byggevareforretninger og huskjeder

Swedoor JW er markedsleder innen dører i Norge. Gjennom målrettet og systematisk innsats har bedriften opparbeidet seg et omdømme som et selskap og en merkevare som kundene kan stole på – både med hensyn til produktene og tjenestene som tilbys. Swedoor JW vinner nye markedsandeler og øker omsetningen gjennom et bredt produktsortiment, fokus på kvalitet og bærekraftighet, en aktiv tilgang til markedet og en god kundeservice. Som et ledd i å fastholde et høyt servicenivå til eksisterende kunder, samt utvikle sin posisjon ytterligere i markedet, søker Swedoor JW nå en distriktssjef.

Salg til eksisterende og nye kunder i Oslo, Akershus, Hedmark
Som Distriktssjef Retail får du salgs- og budsjettansvar for byggevareforhandlere og huskjedemedlemmer i eget distrikt. Du refererer i det daglige til Operativ Salgssjef og inngår i et team med totalt syv distriktssjefer. Med Swedoor JWs brede produktsortiment og øvrige salgs- og serviceapparat i ryggen, vil du tilbringe størstedelen av din tid ute hos kunden med:

  • å utvikle kjøpende kunder og aktivt medvirke til økt kundetilfredshet
  • å identifisere, bearbeide og vinne nye kunder i distriktet
  • synliggjøre dørkategoriens betydning og potensiale for kundene, og utvikle butikkenes utstillinger og lagersortiment
  • opplæring, trening og coaching av kundens ansatte for å nå salgsmål
  • følge opp og utnytte potensialet i kampanjer
  • gjennomføring av messer, frokostmøter og andre kundearrangement

Selvstendig og målrettet relasjonsselger
Rette kandidat har relevant salgserfaring og høy forretningsforståelse. Du er drevet av salg og av å hjelpe kunden til suksess. Du har sannsynligvis din erfaring fra byggevarehandel/byggevareindustri, og trives best med en variert arbeidsdag ute hos kunde hvor du selv har ansvaret for å planlegge, prioritere og gjennomføre egne aktiviteter i henhold til kundeplattform.

Som person er du kjennetegnet ved å være strukturert, engasjert og motivert for å skape resultater. Du oppleves som en selvstendig, utadvendt og nysgjerrig lagspiller, med evnen til å skape tillit så vel internt som ute hos kunden.

Bygg din karriere hos Norges markedsledende aktør!

Vi tilbyr en sentral og spennende stilling og:

  • Ansettelse i en bedrift med solid og vedvarende vekst, som er opptatt av – og satser stort på produkt-, markeds- og kompetanseutvikling
  • Fleksibel arbeidstid, høy selvstendighet og stor innflytelse på egen arbeidsdag og resultater
  • En stilling hvor du får jobbe med en viktig kategori som kommer høyt opp i byggevarekjedenes kampanjer, og som har et stort uutnyttet potensial i markedet

Søknad og spørsmål
Comentor håndterer rekrutteringsprosessen på vegne av JELD-WEN Norge. Vi ser derfor frem til å motta din søknad og CV via lenken på denne siden

Har du spørsmål til ovenstående, er du velkommen til å kontakte Tomas Arnesen i Comentor på tlf. +45 26 42 00 00.