Jan AasekjærMøteleder Lene Eikefjord.Mats Andresen i Husqvarna.Nejra Macic, makroøkonom i Prognosesenteret.Hans-Petter Nygård-Hansen.Øystein DørumJøns Sjøgren, Boligprodusentene.Odd Arne Gansmo, økonomisjef i UCO.Tommy Jørgensen, Gantic ASReidar Schille, HeatWork ASEigil Heltne, Infobric ASKjersti Fosso i F-Tech.Per Stjernqvist, Trackunit ASAnders Martinius Tangen.

Stor deltakelse på Utleiekonferansen

Utleiekonferansen har utviklet seg til å bli hele utleiebransjens møteplass, og 200 personer er onsdag og torsdag til stede på Thon Hotel & Conference Oslo Airport Gardermoen.

Arrangementet har fått tittelen "Fremtidens endringer – er vi klare?"

– Verden er i endring - hvordan vi møter mennesker og måten vi snakker sammen på forandrer seg. Dette påvirker også hele byggenæringen og da også vår egen utleiebransje, sier styreleder Jan Aasekjær i Norsk Utleieforening, som står bak arrangementet.

Møte på Gardermoen er det 12. i rekken.

– Samfunnet har et stort behov for bygging av nye boliger, bygging av ny infrastruktur og vedlikehold av den eksisterende. Dette påvirker bygge- og anleggsnæringen i Norge i sterk grad. Samtidig skjer det mye på teknologisk utvikling, både på maskiner og utstyr, men ikke minst på fulldigitalisering – en industrialisering av datasystemer. Dette krever god evne til omstilling og manøvrering i en utvikling med behov for ny kompetanse, utdyper Aasekjær.

Blant foredragsholdere finner vi blant annet sjeføkonom i NHO, Øystein Dørum, makroøkonom i Prognosesenteret, Nejra Macic, politiadvokat Oslo politidistrikt Andreas Meeg-Bentzen, adm. direktør i BNL, Jon Sandnes, adm. direktør kultur- og idrettsbygg i Oslo kommune, Eli Grimsby – samt flere fra både utleieselskaper, entreprenører og leverandører. Adm. direktør i Nye Veier, Ingrid Dahl Hovland kommer til å holde avslutningsforedraget på konferansen.

- Vi har fått på plass et spennende og variert program- og i tillegg bygget opp et stort utstillingsområde hvor bransjens leverandører seg i selen for å presentere sine produkter og tjenester, legger Aasekjær til.

Under festmiddagen onsdag kveld, deler de ut Utleieprisen 2017, samt pris til beste utstiller.