Ingeniør konstruksjonsteknikk

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24 ,5milliarder kroner (2015), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har 3 800 ansatte og omsetter for 12 mrd. (2015).

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist26.02.2017

Veidekkes virksomhet innen store bygg- og anleggsprosjekter er krevende og konkurranseutsatt. Selskapet har i lang tid hevdet seg på større anlegg, som bruer, tuneller, kulverter, kraftanlegg og dammer samt tyngre byggeoppdrag. Ett av Veidekkes konkurransefortrinn er å ha en egen rådgivende ingeniørvirksomhet, V-teknikk. Enheten består i dag av 23 spesialiserte medarbeidere med solid erfaring i å løse produksjonstekniske utfordringer.

V-teknikk er Veidekkes kompetansesenter innenfor betongteknologi, forskaling, midlertidige konstruksjoner, armeringsteknikk, kalkulasjon, produksjonsplanlegging, kvalitetssikring, ytre miljø, BIM/VDC, geoteknikk, geodesi og prosjekteringsledelse. Vi yter bistand til prosjektene når krevende oppgaver skal løses i både anbudsfasen og i produksjon. Enheten deltar også i utviklingsarbeid, revisjon av Eurokoder og Norske Standarder samt kurs og opplæring.

Dessverre har en av våre dyktige konstruksjonsteknikere i V-teknikk søkt andre utfordringer og vi søker nå en erstatter. Du vil være en pådriver og rådgiver for kvalitet, produktivitet og gode prosjekttilpassede løsninger samt være sentral i forhold til å videreutvikle V-teknikk som et ressursområde i Veidekke.

Arbeidsoppgaver

  • Prosjektere, dimensjonere og tegne hjelpekonstruksjoner i stål og tre
  • Faglig kontakt mot konsulenter og leverandører av forskaling og hjelpekonstruksjoner
  • Støtte distriktene i kalkulasjon og anbudsarbeid
  • Være faglig støtte til prosjektene i gjennomføringen
  • Prosjekteringsledelse for hjelpekonstruksjoner
  • Være en pådriver for faglig utvikling og erfaringsoverføring
  • Være delaktig i bransjemiljøer samt delta i ulike bransjefora

Kvalifikasjoner

  • Utdanning på bachelor- eller masternivå
  • Minimum fem års relevant erfaring innenfor anlegg og konstruksjonsteknikk
  • Inneha god forståelse for entreprenørens behov og utfordringer
  • Selvstendig, ansvarsbevisst og faglig trygg
  • God på samarbeid på tvers av organisasjonen
  • Evne til å skape nettverk og nærhet til driften
  • Proaktiv og løsningsorientert

Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

Du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram - noe som gir en unik og samlende bedriftskultur. Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger. I tillegg vil du få gode muligheter for utvikling gjennom blant annet vårt gode kurs og utviklingsprogram Veidekke-skolen.

Vi gleder oss til å høre mer om deg og fortelle deg om vår arbeidsplass.

Kontaktperson

Eivind Heimdal

Avdelingsleder

Telefon 957 60 688

Søk stilling

Vis flere stillinger: