Adm. dir. Frode Antonsen i Betonmast Selvaagbygg kunne tirsdag legge frem fasiten for 2016.Bjarte Løvik, Jonas Danielsson og Tove Hæreid fikk gratulasjoner for å ha jobbet ti år i selskapet. Etter mange år i selskapet går Morten Lokøen (t.v.) over i pensjonistenes rekker, og kunne motta mye heder og ære fra sine kollegaer.Betonmast Selvaagbyggeren for 2016 ble Stein Lundby.Adm. dir. Frode Antonsen fylte 60 år tirsdag, og dette ble selvsagt skikkelig markert på samlingen.Thorbjørn Boman ledet an allsangen.Kollegaene gratulerte sjefen.Visekonsernsjef Peter Sandrup i Betonmast AS overrekker gaven fra konsernet.Alle de ansatte var invitert til samlingen.Øyvind Loven underholdt gjestene og fikk med seg en gave fra Frode Antonsen.

Betonmast Selvaagbygg kunne feire gode HMS-tall, solide resultater - og sjefen

Alle ansatte i selskapet var på plass i Kanonhallen på Løren da adm. dir. Frode Antonsen i Betonmast Selvaagbygg kunne legge frem fasiten for 2016. – Vi nådde vår viktigste målsetning om 0 skader med fravær. I tillegg nådde vi våre økonomiske mål, sier Antonsen. Det han visste mindre om var at han selv skulle bli midtpunktet på samlingen.

Helt siden Frode Antonsen kom inn i Selvaagbygg i 2011 har han hatt et mål om ingen skal være borte fra jobb på grunn av skader. I 2016 nådde han og resten av gjengen i Betonmast Selvaagbygg målet - de fikk en H-verdi på 0.

– Jeg er utrolig stolt og rørt over at vi har fått til dette. Og selv om jeg har satt målene er det dere som har gjort dette mulig, uttalte Antonsen foran de rundt 150 ansatte som var på plass for å markere HMS-tallene.

Gode tall
Han kunne også presentere den økonomiske fasiten for selskapet tirsdag kveld. Omsetningen til Betonmast Selvaagbygg forventes å bli på rundt 650 millioner kroner, med et resultat på cirka 50 millioner kroner.

– Dette gir en bunnlinje på godt over sju prosent, noe vi er meget godt fornøyd med. Det betyr at vi også har nådd de økonomiske målene, la Antonsen til. Selskapet har nå en ordrereserve på cirka 2,5 milliarder kroner, og har dermed ordrebøkene fulle i god tid fremover.

60 år
Det var likevel ikke bare selskapet som ble feiret i Kanonhallen denne kvelden. Frode Antonsen ble selv midtpunktet, uten at hovedpersonen selv kjente til dette. Det hadde seg slik at Frode Antonsen rundet 60 år 7. februar, og dette ville selvsagt de mange kollegaene ikke la gå forbi i stillhet. Det ble både hilsninger, gaver, dikt, sang og selvsagt bursdagskake på jubilanten. Det var liten tvil om at dette var noe sjefen satte stor pris på, og det var en rørt Antonsen som kunne motta de mange gode ordene fra sine ansatte - i tillegg til visekonsernsjef Peter Sandrup i Betonmast AS.