Prosjektleder for store anleggsprosjekter - under jord

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24 ,5milliarder kroner (2015), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har 3 800 ansatte og omsetter for 12 mrd. (2015).

Distrikt Samferdsel utfører de virkelige spennende prosjektene i Norge. Vi i avdeling Under Jord er med i alle prosjekter der vi sprenger, innreder og/eller rehabiliterer tunneler og bergrom. Vi bygger alle typer anlegg som vei, bane, kraftverk, linjenett, vanntunneler, renseanlegg, P-hus og alle andre fjellanlegg. Nå søker vi en drivende god prosjektleder som brenner litt ekstra for tunnel og fagene rundt.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeHele landet
Søknadsfrist01.03.2017

Vi mener at vi lykkes best med å satse på teknologi og utvikling, samtidig involvere alle våre ansette til å finne beste løsning for god kvalitet og sikker og effektiv produksjon.

I Veidekke lever vi av og for prosjekter. Og alt vi gjør skal være for at vi skal bygge og levere det kunden ønsker med god kvalitet, til riktig tid, på en sikker og effektiv måte. Med god verdiskaping både for kunden og oss i Veidekke. Det er derfor nødvendig at vi har de beste kvinner og menn til å lede disse prosjektene.

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder vil du ha et overordnet ansvar for gjennomføring av våre prosjekter. Det betyr at du må representere Veidekke for kundene og alle våre andre samarbeidspartnere – og være vårt ansikt utad. Du må sørge for at vi følger opp våre forpliktelser og rettigheter i kontrakter på en profesjonell og redelig måte, og bidra til at vi får et godt omdømme.

Vi ønsker at du er opptatt av god produksjon. For å få til dette er planlegging og tilrettelegging viktig, og i Veidekke ønsker vi å involvere alle ledd for å planlegge sine arbeider. Det betyr at du som prosjektleder får et ansvar for å se helheten fra start til overlevering, og sørge for koordinering gjennom hele linjen og av alle fag. God planlegging vil også sørge for en høy sikkerhetstilstand på våre anlegg. Du har et ansvar for å vurdere og redusere risikoen for at vårt arbeid slik at alle våre dyktige arbeidere kommer like hele hjem.

I prosjektene må du også ta vare på alle våre ansatte, bidra til dere utvikling og sørge for alle kan få yte sitt beste i en hektisk jobbhverdag. Du må være opptatt av å bygge team, og sørge for god samhandling.

Du skal være med å utvikle Veidekke – og bidra til at vi skal være Norges beste tunnelentreprenør. Dette gjøres ved et aktivt markeds og kundearbeid, identifisere og videreutvikle nye forretningsmuligheter. Vi skal være innovative og skape merverdi for våre kunder. Vi er også svært opptatt av å utvikle vår teknologi, for maskiner og utstyr, informasjonsflyt og arbeidsmetodikk. Dette vil gjøre vår produksjon mer sikker og effektiv, og vi vil kunne levere enda bedre kvalitet i alle ledd. Som prosjektleder hos oss vil du måtte ta en stor rolle for at vi skal lykkes med dette.

Kvalifikasjoner

Vi ser helst at du har utdanning som ingeniør eller sivilingeniør innenfor bygg- og anleggsfaget. Du har i tillegg minst fem års erfaring fra anlegg, og erfaring fra å lede prosjekter eller staber.

Profil

Det er en god leder vi trenger og det da viktig at du kan lede etter våre verdier Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende. Det er viktig at du er initiativrik og handlekraftig – og at du ikke er redd for å ta avgjørelser. I Veidekke gir vi mye ansvar, og dette er noe vi ønsker du tar. Dette er likevel ikke noe du skal måtte gjøre alene, så det er viktig at du kan søke støtte fra dine kollegaer. Vi involverer hverandre for å finne de beste løsningene.

Du må kunne kommunisere godt med alle du omgås – i alle ledd. Det betyr også at du har gode evner til å lytte, slik at du kan forstå andre sine behov. Du vil forholde deg til mange kollegaer, kunder og andre samarbeidspartnere, og du må jobbe for å skape de gode relasjonene.

Du må ønske å gjennomføre store anleggsprosjekter, og det er også ønskelig at du brenner litt ekstra for tunnel og fagene rundt dette. Både fag og ledelseskompetanse er viktig for oss.

Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

Vi er opptatt av å utvikle våre ansatte videre. Dette gjøres mest og best ved å gjennomføre spennende prosjekter – i samspill med andre. I tillegg tilrettelegges det for faglig påfyll ved gode kurs og lederprogram – både internt og eksternt.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram - noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Vårt marked befatter hele landet med mobil virksomhet, så vi ønsker å tilrettelegge for at du skal reise dit det er behov, uavhengig av hvor dit hjemsted er.

Vi gleder oss til å høre mer om deg og fortelle deg om vår arbeidsplass.

Kontaktperson

Jørn Gjennestad

Avdelingsleder

Telefon 957 50 405

Søk stilling

Vis flere stillinger: