Maskiningeniør

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag 43.000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.


Skanska Anlegg består av ca.1900 ansatte og har sin hovedvirksomhet knyttet til samferdsel og energi. Skanska Anlegg består av 5 regioner. Hovedkontoret ligger i Oslo.

FirmaSkanska Anlegg
FylkeAkershus
StedSkedsmo
Søknadsfrist26.02.2017

I januar 2017 samlokaliserte vi med datterselskapene/avdelingene Entreprenørservice, Skanska Survey og Skanska Asfalt, og flyttet inn i nye og moderne kontor-, lager- og verkstedlokaler på Berger nord for Lillestrøm. Skanska eier og drifter en stor egen-eid maskinpark for produksjon innen både betong-, marine-, underjords- og masseflytting-prosjekter.

I vår Maskinavdeling jobber det 30 tekniske funksjonærer som bl.a. er ansvarlige ved anskaffelser, drift og avhending for hele denne maskinparken. Maskinavdelingens folk støtter også produksjonsavdelingene i spørsmål om teknisk/økonomisk maskindrift samtidig som de deltar i anbudsprosesser. I vår Maskinavdeling har vi behov for flere ressurser og søker nå etter:

Maskiningeniør

Arbeidsoppgaver:

Generell støtte til alle tunnel-prosjekter mht teknisk og økonomisk maskindrift innen region samferdsel og energi på anlegg i Norge.

Herunder; Delta aktivt i arbeidet med anskaffelser/drift/salg, kostnadsforståelse, bemanning/ kompetanseheving/kompetanseoversikt, tilstandsoversikt, verkstedtjenester, produksjonsplanlegging/tilrettelegging, statistikker/rapporter m.m.

Kvalifikasjoner:

  • Maskiningeniør med minimum 3 års erfaring fra drift og vedlikehold av tunge anleggsmaskiner.
  • Fagbrev innen et reparatørfag eller annen relevant teknisk erfaring vil være en fordel. Erfaring fra tunnelproduksjon (boring/sprenging) vil være en fordel.
  • Generell regnskapsforståelse.
  • God digital kompetanse for analyser og presentasjoner.

Egenskaper:

  • Gode evner til å kunne kommunisere maskinteknikk og produksjon både internt med kolleger og eksternt med leverandører og kunder.
  • Serviceinnstilt og imøtekommende, og setter interne og eksterne kunder i fokus
  • Selvstendig, og er opptatt av god kvalitet og et godt resultat
  • Er ansvarlig og engasjert, og med tillitsskapende egenskaper
  • Må beherske norsk muntlig flytende, samt ha god skriftlig fremstillingsevne

Vi kan tilby:

  • Spennende utfordringer og trivelige kolleger i et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern.
  • Et sterkt fagmiljø med store muligheter for personlig utvikling
  • Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjeprogram

Arbeidsted er Berger Teknologipark, Skedsmo

En god del reisevirksomhet må påregnes.

Kontakt:

Maskinsjef Anlegg: Geir Olav Berg, tlf 908 51 203

HR-sjef Anlegg: Kari Marie Johansen, tlf 982 10 897

Søk via vår rekrutteringsportal

Vis flere stillinger: