Sivilingeniør / ingeniør Brann

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden, med virksomhet som spenner over fem verdensdeler. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Norconsult er engasjert i prosjekter innen bygg og eiendom, samferdsel, energi, industri, vann og avløp, olje og gass, miljø, plan, arkitektur, sikkerhet og IT. Av selskapets 3 100 medarbeidere arbeider om lag 2 300 i Norge. Norconsult har 84 kontorer i Norge og internasjonalt. Hovedkontoret ligger i Sandvika i Bærum. Selskapet er eid av egne medarbeidere.

FirmaNorconsult
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist03.03.2017

Norconsults Hamarkontor utfører rådgiver- og prosjekteringstjenester innen areal- og byplanlegging, vei- og trafikkplanlegging, landskapsarkitektur, miljø, vann og avløp, brannteknikk, bygge- og anleggsteknikk, VVS, innemiljø, elektro, byggeledelse og prosjektadministrasjon. Kontoret har i dag ca. 80 medarbeidere. Vi har tidsmessige lokaler i Torggata og er Miljøfyrtårn. Plasseringen er ypperlig for bruk av kollektivtransport (buss og jernbane) eller sykkel til jobb.

Norconsult tilbyr brannrådgivertjenester over hele landet. Totalt arbeider ca. 50 medarbeidere innen dette fagfeltet. Hovedtyngden av fagmiljøet ligger i Sandvika, men vi har også betydelige miljøer andre steder i landet. Blant annet i Hamar, hvor vi er 3 sivilingeniører innen fagfeltet og vi nå ønsker å øke kapasiteten grunnet stor oppdragsmengde.

Hvis du er den rette personen kan vi tilby spennende, interessante og utviklende oppgaver i et fagfelt som er i stadig utvikling.

Felles for de fleste av våre oppgaver er tverrfagligheten i oppdragene, som krever at våre medarbeidere arbeider i team med andre fagområder for å komme fram til gode helhetsløsninger.

Arbeidsoppgaver

Du vil delta i prosjekteringsgrupper med hovedansvar for å utarbeide brannteknisk dokumentasjon til en rekke ulike prosjekter. Du vil bidra med å forme prosjekter, analysere brannrisiko, dokumentere løsninger og utarbeide brannkonseptrapporter med tilhørende tegninger. Det gjennomføres også tilstandsvurderinger, samt uavhengig kontroll av prosjektering og utførelse.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker etter en branningeniør med kjennskap til relevante forskrifter, veiledninger og standarder, samt tilstrekkelig faglig forståelse til å kunne analysere branntekniske problemstillinger og dokumentere alternative løsninger. God muntlig og skriftlig framstillingsevne er en forutsetning. Du må være utadvendt og en solid støttespiller for våre kunder. Vi søker både nyutdannede og erfarne branningeniører. Det forutsettes minst en relevant høyskoleutdanning.

Vi tilbyr

  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser
  • Eierskap i egen bedrift
  • Fleksibel arbeidstid og sommertid
  • Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre sammen med dyktige medarbeidere
  • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø
  • Spennende karrieremuligheter innen fag og prosjektledelse
  • Miljøbevisst samfunnsplanlegging
  • Deltakelse i faglige nettverk i Skandinavia, fadderordning og kompetanseutviklingsplan
  • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

Innsendelse av søknad

Ta gjerne en uforpliktende kontakt med Johannes Almås på telefon 454 04 456.

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Send søknad

Vis flere stillinger: