Grunnborer

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region sør
FylkeTelemark
StedSkien
Søknadsfrist23.02.2017

I Statens vegvesen Region sør er det ledig stilling som grunnborer. Det finnes tre grunnboringsteam i Region sør som hver håndterer sin grunnboringsrigg. Ett grunnboringsteam består av to grunnborere og en tilrettelegger. Disse teamene har base i Drammen, Skien og Arendal men jobber i hele regionen, og i perioder, i hele landet.

Denne stillingen er tilknyttet teamet som har base i Skien. Men som grunnborer vil du være på farten praktisk talt fra mandag til torsdag. Grunnboringsteamene er også operative gjennom hele året.

Arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgavene består i grunnundersøkelser (målinger/sonderinger/prøvetaking) i mange forskjellige type oppdrag. Som grunnborer skal du betjene en moderne grunnboringsrigg og transport av tungt utstyr. Den som blir ansatt, skal etter opplæring kunne betjene boreriggen med tilhørende grunnboringsfunksjoner.

Dette er arbeid som foregår ute og i perioder i ulendt terreng. For å få frem riggen til oppdragsstedet må ofte trefelling utføres. I perioder er det et fysisk krevende arbeid.

Kvalifikasjoner:

Fagbrev som maskinfører og førerkort kl. BEC. For kandidater med sterk og allsidig praksis og gode personlige forutsetninger for stillingen; kan kravet til kompetanse fravikes.

Det er en fordel om du har jobbet som maskinfører.

I denne jobben vil man også måtte bruke pc og gpsutstyr. Det er derfor en stor fordel om du kan beherske dette.

Som grunnborer vil man jobbe i team eller i tospann med en kollega gjennom hele arbeidsdagen. Vi søker derfor etter noen som er sosiale og som liker å jobbe med andre. Vi søker også etter personer som er grundige og tålmodige.

Vi kan tilby:

  • Et godt arbeidsmiljø
  • En trygg og god arbeidsplass
  • Gode velferdsordninger
  • Medlemskap i Statens pensjonskasse

Lønn fastsettes i henhold til Statens vegvesens lønnspolitikk.

Statens vegvesen jobber for likestilling og mangfold. Vi ønsker medarbeidere av begge kjønn, fra alle aldersgrupper og fra ulike etniske grupper og nasjonaliteter. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Seksjonsleder Geir Steen-Tveit, mob: +47 97526364

Søk her

Vis flere stillinger: