Jørgen Arentz (t.v.) og Odd Marius Elstad i Entro (t.h.) og André Dalene i Rejlers har for lengst funnet tonen.

God start for Rejlers- og Entro-samarbeid

Samarbeidet mellom Rejlers og energi- og miljøspesialisten Entro har fått en god start.

– Partneravtalen har gitt oss store konkurransefordeler i markedet for energirådgivning og energiledelse i eiendomsbransjen. Nå kan vi tilby kundene våre en totalpakke som omfatter alt fra energianalyse til prosjektering og gjennomføring av energibesparende tiltak, sier André Dalene, gruppeleder i avdeling Energi i Rejlers i en pressemelding.

Rejlers/Entro har allerede levert en energianalyse til byggevarebedriften Optimera på Rudshøgda i Hedmark. Nå er de i dialog med flere store eiendomsbesittere på Sør- og Østlandet om leveranse av rådgivende ingeniørtjenester innen energiøkonomisering og energiledelse.

– Oppdragsgivere setter åpenbart pris på at de kan få alt på ett sted. Det er ikke mange konkurrenter som kan tilby et så bredt kompetansemiljø på dette fagfeltet som oss, sier Dalene.

Odd Marius Elstad, Seksjonsleder kunde, Oslo i Entro, sier de to selskapene utgjør landets største fagmiljø på energiriktig drift av bygg.

– Sammen kan vi ta på oss større prosjekter og levere flere tjenester til våre kunder i Norge, Sverige og Finland. Samarbeidet har allerede åpnet mange nye dører for oss, sier Elstad.