Flisekompaniet får ny konseptbutikk på Hønefoss

Flisekompaniet Hønefoss har vokst seg ut av sine lokaler, og flytter onsdag inn i et nytt anlegg.

I hele vinter har det vært byggevirksomhet på Hov Næringspark rett over veien for gamlebutikken. Her står det nå et moderne bygg klart på hele 1.250 kvadratmeter med butikk og lager.

Flisbutikken er på 750 kvadratmeter, med utstillinger av det siste innen fliser fra både Italia og andre deler av verden. Flisekompaniet fører også laminat, baderomsplater, baderomsmøbler og alt du trenger for å pusse opp badet, gangen eller andre rom i huset.

- Flisekompaniet Hønefoss er en spennende konseptbutikk, som er «litt» annerledes enn andre butikker som tilbyder fliser. Hos Flisekompaniet Hønefoss har vi alltid kundene i fokus, og vi er kjent for god kundeservice langt utenfor Ringerikes grenser. Det er tross alt kundene vi lever av. Til og med er Flisekompaniet Hønefoss blitt kåret til årets butikk i Flisekompaniet flere år på rad, så nå gleder vi oss til å ta imot kunder fra både Ringerike og omland, for å vise frem kjedens nye flaggskip», sier daglig leder Even Thoresen i Flisekompaniet Hønefoss i en pressemelding.