Prosjekteringsleder konstruksjon

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Infrastructure
FylkeOslo
Søknadsfrist07.03.2017

NCC Infrastructure gjennomfører nå store infrastrukturprosjekter til en verdi av flere milliarder kroner. I tillegg satser vi på at vi skal få tildelt flere av de store og utfordrende prosjektene som er i markedet. Vi er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring av alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-/kraftanlegg og idrettsanlegg. For at byggherrene skal velge oss må vi levere økonomisk gode og bærekraftige tekniske løsninger, samt ha de beste medarbeidere i utviklingen og gjennomføringen av disse.

PROSJEKTERINGSLEDER KONSTRUKSJON

Nordic Large Projects er en ny organisering for å optimalisere vårt arbeid med store infrastrukturprosjekter. Enheten leder og organiserer store anbudsprosesser og yter faglig støtte og samhandler med distrikter og prosjekter på tvers av landegrensene i Norden. Avdelingen består i dag av nøkkelressurser og spesialister med spisskompetanse innenfor flere ulike fagområder.

Som prosjekteringsleder i NCC Infrastructure vil du primært arbeide med det norske infrastrukturmarkedet med leveranser til enheten Nordic Large Projects, men organisatorisk tilhøre et stort og spennende faglig fellesskap med spesialister organisert i NCC Infrastructure Engineering.

Rollen hos oss

Som prosjekteringsleder er du ansvarlig for å lede prosjekteringsarbeidet fra prosjektutviklingsfasen til produksjon og overlevering. Du vil være ansvarlig for styringen av prosjekteringen og sikre at tekniske, funksjonelle, økonomiske samt miljø og tidsmessige krav ivaretas på en god måte. Du besitter avdelingens spisskompetanse innen prosjekteringsledelse og vil jobbe i nært samspill med anbudsteamene, prosjektteamene og prosjektledelsen. I denne rollen vil du jobbe inne på hovedkontoret i anbudsfasen og det er avgjørende at du som prosjekteringsleder senere kan jobbe operativt ute i prosjektene.

Blant de viktigste arbeidsoppgavene er opprettelse av prosjekteringsbudsjett, prosjekteringsbeskrivelser, tidsplan for prosjekteringen og leveranseplan. Du er aktivt deltagende i utvelgelse av konsulenter og underentreprenører, og vil lede og dokumentere prosjekteringsgjennomganger.

Din erfaring

Vi søker deg som har erfaring med prosjekteringsledelse og bakgrunn som konsulent i konsulentselskap, men gjerne også fra erfaring fra entreprenør og med totalentrepriser. Vi ønsker at du har stor kunnskap om byggeprosessen av infrastruktur generelt og konstruksjoner spesielt. I praksis vil det kreves minst 8-10 års erfaring og utdannelse som sivilingeniør eller tilsvarende. Du har både teoretisk og operativ byggeteknisk kompetanse, og særdeles god faglig forståelse for å velge de beste løsninger og metoder, både teknisk og økonomisk.

Dine egenskaper

Du bør være strukturert, ha gode evner til planlegging, være faglig engasjert og løsningsfokusert med gode evner til skriftlig og muntlig kommunikasjon og formidling. Du må også ha evnen til å lede og styre møter, gi tydelige beskjeder og stimulere til godt samarbeid. Du liker å jobbe i team og bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Ytterligere informasjon

Din arbeidsplass vil i hovedsak være ved vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo, men du må også regne med å bruke tid ute i prosjektene for å gi optimal støtte. Du vil rapportere til både din faglige ledelse i NCC Infrastructure Engineering og ledelsen i Nordic Large Projects, hvor du har ditt daglige tilhold og arbeid.

Vi tilbyr deg en sentral plass i en sentral enhet som opplever en spennende utvikling og med en sterk vilje til å lykkes. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. Dette er en utfordrende og viktig stilling i et solid selskap med en klar vekststrategi. Sammen med kompetente og engasjerte kollegaer skal vi sammen bidra til at NCC vinner og får gjennomført spennende og krevende prosjekter i årene fremover. Du vil kunne påvirke og utvikle den funksjon du har ansvaret for, og rollen vil gi deg gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søknadsfrist: Snarest, og innen 7. mars 2017

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere. NCC er ett av de ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapene i Nord-Europa. Vi bygger og utvikler boliger og næringseiendom, offentlige bygg, veier og annen infrastruktur.

Søk her

Kontaktpersoner:

Maria Christiansson
Spesialistchef for NCC Infrastructure Engineering
+46 85 855 10 98
maria.christiansson@ncc.se

Karsten Haugen
Avdelingsleder, Anbud og prosjektstøtte
+47 916 22 347
karsten.haugen@ncc.no

Vis flere stillinger: