Foto: Vartdal Plastindustri

Vartdal Plastindustri kjøper aksjemajoriteten i Nordic Isoelementer

Vartdal Plastindustri AS styrker dermed sin tilstedeværelse i markedet og kjøpet av majoriteten i Nordic Isoelementer AS skal gi økt konkurransekraft på Østlandet. 

Nordic Isoelementer har blant annet satset mye på en produktportefølje innen skreddersøm i Nordic Fundamenteringssystemer.

Gründer Frank Aaser i Nordic Isoelementer vil være en sentral person i fortsettelsen og vil opprettholde sin posisjon som daglig leder og utvikler for avdelingen.

Foto: Nordic Isoelementer

- Vartdal Plastindustri AS er svært opptatt av å videreføre grunnlaget som er bygd og vil sikre arbeidsplasser og produksjon på Biri i fortsettelsen, heter det i en melding fra selskapet.

- Produktporteføljen i Nordic Fundamenteringssystemer mener vi har stort potensiale i Vartdals salgs- og distribusjonskanaler, kommenterer Jan Endre Vartdal, daglig leder i Vartdal Plastindustri AS.

- Fleksibiliteten det gir oss til å møte det grønne skiftet er svært interessant. Vi mener at energieffektivisering og industrialisering av byggeprosessen avhenger av å kunne endre seg raskt og effektivt. Med Nordic Isoelementer med på laget evner vi å kunne møte disse endringene. Kunder som ser muligheter i økt ferdigstillelsesgrad vil nå kunne få tilbudt alternativene. Fleksibiliteten vi kan yte er betydelig styrket i forhold til kundetilpassede løsninger, utdyper salgssjef Håkon Woldsund i Vartdal Plastindustri AS.

De peker på at Nordic Isoelementer har en velfungerende salgsorganisasjon som samordnes med Vartdal Plast.

- Med det dobler Vartdal Plast sin kapasitet og vil kunne intensivere oppfølgingen av markedet, heter det i meldingen. Vartdal Plastindustri AS har hovedkontor på Vartdal i Møre og Romsdal. Etter denne transaksjonen vil avdelingene innenfor forretningsområdet bygg være:
- Vartdal (Møre og Romsdal)
- Ualand (Rogaland)
- Biri (Oppland)
- Frogner (Akershus), lager- og logistikksenter

Det etablerte samarbeidet med Løvolds Industri AS i Bodø skal bli ytterligere forsterket, noe som skal sikre tilstedeværelsen i Nordland, Troms og Finnmark.

Fra Vartdal Plastindustris hovedkontor i Vartdal i Møre og Romsdal. Foto: Vartdal Plastindustri