Anbudsleder


Rett Bemanning ble etablert i 2003 og vår kjernevirksomhet er formidling av vikarer til næringsliv og offentlige virksomheter, samt rekruttering til faste stillinger. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og partner ved å ha fokus på lokal kunnskap og personlig oppfølgning av både vikarer og kunder. Våre kontorer har med sin lokale tilknytning god kjennskap til sitt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og vikarer hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov. Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

FirmaRett Bemanning
FylkeOslo
Søknadsfrist13.02.2017

Til et stort og internasjonalt selskap med 27.000 ansatte søker vi etter en person med lang erfaring fra tilbuds/anbuds-prosesser i bygg- og anleggsbransjen. Selskapet er blant de største i verden innen bygg- og anleggsbransjen og ønsker å styrke sin posisjon i Norge. I dag utfører de arbeid på Follobanen og ser etter en Anbudsleder/Bid manager til å forme selskapets fremtid i Norge. Du vil ha en nøkkelrolle i selskapet med mye påvirkningskraft og din nærmeste leder er direktøren for globale anbudsprosesser i selskapet. Du vil også få mulighet til å jobbe internasjonalt om ønskelig.

Som anbudsleder vil du ha det overordnede ansvaret for gjennomføring av anbudsprossessene til leveranse. Du vil også ha lederansvaret for et team med ingeniører som bistår deg i prosessene. I denne rollen er det et krav at du har erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, og gjerne noe erfaring fra jernbaneprosjekter. Du må ha god kunnskap om det norske anbudsmarkedet og god forretningsteft. Arbeidsspråket er norsk og engelsk, og det er derfor viktig at du skriver og prater godt på begge språk.

Arbeidsstedet er i Oslo, men oppstartsperioden i Ski (fleksibelt).

Søknaden behandles konfidensielt.

SØK HER - Last opp din CV på engelsk.

Kontaktpersoner

Janne Midtlyng Bernhoft
Rådgiver
jmb@rettbemanning.no
+47 485 14 105

Bethina Ekeli

Rådgiver

be@rettbemanning.no

485 14 174

Vis flere stillinger: