Multiconsult søker Havbrukstekniker / Ingeniør i Sandnessjøen, Bodø eller Mo i Rana

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom våre kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre mer enn 2300 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor sju forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel, Vann og Miljø, By & Samfunn og Fornybar Energi.

Multiconsult Nord er lokalisert med regionskontor i Tromsø og kontorer i de 3 nordligste fylker samt på Svalbard. Vi er i dag totalt 160 medarbeidere. Regionen utfører flerfaglig rådgivning og prosjektering, inkludert kartlegging av fysisk miljø og grunnundersøkelser.Region Nord er Multiconsults kompetansesenter for marin teknologi og bygging i kaldt klima.

FirmaMulticonsult
FylkeNordland
StedSandnessjøen, Bodø eller Mo i Rana
Søknadsfrist19.02.2017

Multiconsults leverer et vidt spekter av ingeniørfaglige tjenester for sjøbasert havbruk. Dette inkluderer akkrediterte tjenester som fortøyningsanalyser, utstedelse av anleggssertifikat og lokalitetsundersøkelser. Vi leverer også tjenester innen havmiljøbeskrivelse til næringsliv og offentlige institusjoner langs kysten og offshore, både nasjonalt og internasjonalt. Dette fagmiljøet samarbeider tett mot Multiconsults fagmiljøer på landanlegg innen havbruksnæringen.

I tillegg til havbruk, har det marine fagmiljøet et generelt fokus på marint fysisk miljø og kaldt klima, marin hydrodynamikk og flytende konstruksjoner, arktiske teknologiutfordringer og design av kystkonstruksjoner.

Vi ønsker å styrke vår bemanning for levering av tjenester til havbruksnæringen i Nordland, ut fra vårt kontor i Sandnessjøen, Bodø eller Mo i Rana.

Arbeidsoppgavene vil avhenge av kvalifikasjoner, men vil typisk være fortøyningsberegninger, utstedelse av anleggssertifikat, inspeksjoner av flytende anlegg, samt feltarbeid i forbindelse med utsetting og innhenting av instrumenter. Den som ansettes vil også delta i utviklingen av teknologiske produkter som havbruksnæringen etterspør.

Stillingen vil være preget av varierte oppgaver, og den riktige kandidaten vil kunne påregne ansvar for egne prosjekter.

Som medarbeider hos oss vil du vil bli en del av et spennende miljø med både bredde- og spisskompetanse innen marin og arktisk teknologi. Avdelingen har medarbeidere med stor bredde både i kompetanse og erfaring.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter en person med fagbakgrunn som tekniker eller ingeniør / sivilingeniør, med erfaring fra havbruksnæringen eller leverandørindustrien. Dokumentert praktisk erfaring fra næringen og arbeid på teknisk side vil kunne kompensere for manglende formell utdanning, og vil bli vektlagt.

Arbeidsspråket er norsk.

Personlige egenskaper

  • Gode kommunikasjonsegenskaper
  • Være god på samhandling og evne til selvstendig jobbing, både internt i selskapet og eksternt
  • Praktisk orientert i forhold til arbeidsområdet

Multiconsult tilbyr

I tillegg til godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige lønnsbetingelser, tilbyr vi:

  • Interessante arbeidsoppgaver med muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Fleksibel arbeidstid
  • Fem ukers ferie samt fri i romjul og i påsken
  • Firmahytter
  • Et aktivt miljø, med sosiale aktiviteter
  • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø
  • På fritiden tilbyr Nordland en fantastisk natur med spektakulære turmuligheter

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med:

Seksjonsleder Edmond Hansen, tlf 957 84 693 eller

Seksjonsleder Espen Gleinsvåg, tlf 975 99 151

Kontorsted: > Sandnessjøen, Bodø eller Mo i Rana

Søk stilling