Prosjektleder

Energibygg AS ble etablert i 2010 og tilbyr tjenester knyttet til energi i bygg. Våre ansatte har høy kompetanse innen et bredt fagfelt, og kan bidra på mange områder innen ulike prosjekter. Vi har kontorer i Oslo og Hamar, med oppdragsgivere fra hele landet. Vi kjennetegnes av profesjonalitet, fleksibilitet og løsningsvilje.

FirmaRett Bemanning for Energibygg
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Energibygg opplever økt etterspørsel i et raskt voksende marked. For å møte denne etterspørselen trenger vi flere dyktige prosjektledere som kan lede og gjennomføre små og store prosjekter fra a til å. Energibygg tilbyr spennende utfordringer og du får muligheten til å være med å bygge opp og sette ditt preg på et ungt og ekspansivt selskap. Vi disponerer attraktive lokaler i hyggelige omgivelser på Frogner i Oslo med kort gangavstand til offentlig kommunikasjon.

Som prosjektleder hos Energibygg er du utadvendt, samarbeidsvillig, fleksibel og samvittighetsfull. Du er faglig sterk, utviser stor respekt for våre kunder og er flink til å bygge relasjoner. Du liker varierte arbeidsoppgaver innen energi og bygg, og mestrer høyt arbeidspress. Arbeidet vil dels foregå ute på bygg og dels inne på kontor i Oslo. Du må være selvgående med en sterk indre drive og er ikke redd for å ta i et tak. Arbeidet ditt kjennetegnes av høy kvalitet, nøyaktighet og et brennende ønske om å skape verdi for våre kunder. Du kommuniserer godt både skriftlig og muntlig med norsk som arbeidsspråk. Du evner å tilpasse kommunikasjonen mot ulike målgrupper på en måte som blir forstått.

Energibygg kan by på spennende muligheter for den rette, herunder lederansvar.

Som vår nye prosjektleder kan du forvente arbeidsoppgaver som:

  • Energirådgivning for private huseiere, borettslag og eiere/forvaltere av næringseiendom
  • Energimerking/-beregning av boliger og yrkesbygg
  • Trykktesting (Blower Door)
  • Termografering bygg/elektro
  • Uavhengig kontroll av tetthet og våtrom i nybygg
  • Energikartlegging og -beregning av tekniske anlegg
  • Prosjektering av ENØK-tiltak

Har du byggfaglig erfaring og/eller utdanning? Ingeniør med noe praktisk erfaring? Takstmann? Eller håndverker med fagskole? Da kan du være personen vi er på jakt etter.

Hvis du i tillegg har kompetanse innen: Energiberegning, tetthetskontroll, termografering, kunnskap om bygg og byggemetoder, kunnskap om tekniske forskrifter innen bygg og energi, kunnskap om energikrav i bygninger anses dette som veldig positivt. For øvrig kan vi tilby opplæring og gode utviklingsmuligheter for våre ansatte.

Høres dette ut som jobben for deg? Ta kontakt!

Kontaktperson

Birgitte Øren

HR-ansvarlig

boe@rettbemanning.no

+47 97729432

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: