HR rådgiver konsern

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 12,4 mrd. og 3200 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

FirmaAF Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfrist15.02.2017

AF Gruppen er i en svært positiv utvikling og har store ambisjoner for fremtiden.

Med på denne reisen trenger vi en dyktig fagperson innen HR, med fokus på rekruttering, employer branding og medarbeiderutvikling i en sentral konsernrolle.

Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, kontaktskapende og ikke minst trives i et hektisk arbeidsmiljø.

Vi ser gjerne at du har en akademisk sterk bakgrunn og noen års relevant erfaring.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Kontaktinfo

Bård Frydenlund

mob: +47 91868621

Sif Løvdal

mob: +47 45786585

Søk stilling

Vis flere stillinger: