Kvalitets- og miljøleder

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist15.02.2017

Markedsenhet Samferdsel og byutvikling i Rambøll søker ny kvalitets- og miljøleder, som vil ha et operativt ansvar for å følge opp og forbedre vårt ledelsessystem for kvalitet- og miljø.

Om stillingen

Rambøll har som mål å være «best på prosjekt». Som kvalitets- og miljøleder for markedsenhet Samferdsel og byutvikling blir du en viktig bidragsyter for i å nå selskapets våre mål og for å innfri vår strategien vår. Du vil være en del av ledergruppen, og aktivt støtte og motivere linjelederne med ivaretakelse av kvalitets- og miljøledelse i deres arbeid. Du vil få en sentral rolle i å sikre at prosesser, tilbud og prosjekter innfrir våre kvalitets- og miljøambisjoner. Vi har et mål om å være «Best på prosjekt».

Du blir også medlem av Rambølls sentrale kvalitets- og miljøråd, og vil der få muligheten til å utvikle selskapets kvalitets- og miljøarbeid. En viktig oppgave vil være å skape motivasjon, engasjement og forståelse for bruken av ledelsessystem for kvalitet og miljø.

Andre viktige oppgaver vil være:

  • Tilrettelegge og gjennomføre opplæring
  • Organisere og bistå i revisjoner, prosjektsikring og tilsyn
  • Systematisere registrerte data og presentere beslutningsgrunnlag til ledelsen
  • Saksbehandling i forbedringsportalen
  • Bidra til et brukervennlig ledelsessystem for kvalitet og miljø

Stillingen rapporter til direktør for markedsenheten.

Kontorstedet for stillingen er på Skøyen i Oslo, men reising til de andreulike kontorstedene i markedsenheten må påregnes.

Hvem vi søker

Vi søker deg som blir motivert av å bidra aktivt til at Rambøll oppnår sine mål og strategier. Du har administrativ legning, så vel som å være er strukturert og grundig, og. Du har evnen til å se helhetsperspektivet i organisasjonen. Du er ydmyk, men samtidig ikke redd for å ta opp utfordringer. Den rette kandidaten er utadvendt, har svært gode samarbeidsegenskaper og pedagogiske evner.

  • Utdanning på Bachelor- eller Masternivå
  • God kunnskap om ISO-standarder, særskilt ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015
  • Erfaring med å gjennomføre revisjoner
  • Gode kommunikasjonsegenskaper
  • Analytisk og ryddig

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktpersoner

Knut Landstad, Kvalitets og Miljøleder Rambøll Norge +47 91138238

Rekrutteringsansvarlig, Miriam Dagnew +47 47626403

Vis flere stillinger: