Fagdag: Kildesortering og miljøsertifisering

StedRøros, Norge
ArrangørRøros Produkter
Fra26.01.2017
Til26.01.2017
TidspunktTorsdag kl 15.00 - 18.00

Røros Produkter AS arrangerer fagdag med fokus på kildesortering i sine lokaler på Røros. Her blir det foredrag av både interne og eksterne foredragsholdere.

Vi får bl.a. besøk av Sintef, Inventas, Miljøfyrtårn og Trondheim Kino som skal fortelle om all fra nyheter og innovasjoner til sine opplevelser med kildesortering og ikke minst prosessen med miljøsertifisering.

Dette er en sjelden anledning til å til å bli oppdatert på dette området. I en tid da bærekraft og resirkulering både er et krav og en forventing, handler det om å ligge i forkant. Her løfter vi opp de viktigste trendene, og ser på framtidas utfordringer fra mange ulike faglige ståsted. Forståelse av materiell, logistikk, design og behovskartlegging er viktige bidrag til å skape bedre brukeropplevelser og merverdi for bedriftene.

Som vertskap kan vi også friste med god beverting, de beste måltidene lokalmatens hovedstad har å by på og kanefart gjennom et eventyrlig vinterlandskap. Dette blir en dag til faglig påfyll og sterke opplevelser fra bergstaden.

For mere informasjon angående fagdagen, ta kontakt pr epost: firmapost@rorosprodukter.no eller tlf. 72 40 61 90.

Ytterligere informasjon og program