Leder Oslo

GK Elektro er et selskap i GK-konsernet, og opererer i sterk samhandling med GKs andre fag for å levere helthetlige tekniske entrepriser og tjenester til nye og eksisterende bygg. GK Elektro er i 2016 etablert i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Bergen og Trondheim og Tromsø og vi er i overkant av 380 medarbeidere. For mer informasjon se www.gk.no.

FirmaGK Elektro
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

GK Elektro AS har som mål å bli en av regionens største og mest anerkjente aktører innen elektro. Vi søker en distriktssjef til å lede selskapets virksomhet i Oslo fram mot målet. Den vi søker er en strukturert og målbevisst leder som skaper lønnsom vekst sammen med 135 engasjerte og fornøyde ansatte.

Hovedoppgaver:

  • Overordnet ansvar for alle aktivitetene i distriktet inkludert resultat- og medarbeideransvar
  • Lede, utvikle og følge opp distriktets totale forretningsvirksomhet. Sørge for god kontakt, informasjon og samarbeid mellom avdelingslederne og de ulike avdelingene.
  • Skape resultater gjennom både distriktets ledergruppe og egen forretningsorientert aktivitet. Bygge gode internrelasjoner og utnytte potensialet fra GKs samlede aktivitet i regionen.
  • Bidra til personlig utvikling og opplæring av ansatte.
  • Følge opp og bistå avdelingsledere mht. tilbud, anbud og prosjekter.
  • Arbeide planmessig, og aktivt bruke handlingsplaner, budsjetter og markedsplaner.
    Følge opp den løpende planlegging og drift samt påse at distriktets samlede ressurser utnyttes optimalt.
  • Sikre god lønnsomhet i prosjekter gjennom gode prosjektkalkyler og effektiv gjennomføring

Det er en fordel om du har relevant høyere utdanning primært innen tekniske fag.

Du har solid ledererfaring med tydelig resultat- og personalansvar fra bygg- og anleggsbransjen, gjerne i kombinasjon med tekniske fag. Erfaring fra konsulentselskaper innen nevnte bransjer vil også være interessant. Det er en fordel om du har prosjektledererfaring og god forståelse for avtaleverk og erfaring med tyngre forhandlinger.
Som person og leder er du forretnings- og resultatorientert, endringsvillig, nytenkende og offensiv. At du har høy integritet og fokuserer på våre verdier anser vi som en selvfølge.

Stillingen rapporterer til administrerende direktør.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Knut Ole Tande, tlf. 916 56 104 eller Tommy Skjervold, tlf. 930 56 450. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Søk stilling

Vis flere stillinger: