Direktør Privat eiendom

ÅF er et ledende teknisk konsulentselskap med over 8 500 ansatte i mer enn 30 land. I Norge er ÅF representert med blant annet ÅF Advansia med 280 ansatte. ÅF Advansia har spesialisert seg på gjennomføring av store og kompliserte byggeprosjekter der vi etablerer egne prosjektorganisasjoner som tar ansvar for hele verdikjeden i prosjektgjennomføringen - fra konseptutvikling til uttesting og idriftsettelse.

ÅF har prosjektledelsen for noen av Norges største landbaserte utbyggingsprosjekter, blant annet utvidelsen av Oslo Lufthavn, LHL-sykehuset på Gardermoen Campus, Powerhouse i Trondheim, Nye Trondheim Spektrum, Deichmanske hovedbibliotek og nytt Munch-museum.

FirmaÅF Advansia
FylkeOslo
StedLysaker
Søknadsfrist24.02.2017

Relasjonsbygging – Forretningsutvikling – Strategi

ÅF Advansia ønsker å styrke satsingen mot det private eiendomsmarkedet på Østlandet. Til å lede dette arbeidet ser vi etter en kollega med driv til en nyopprettet stilling som Direktør Privat eiendom. Du vil være del av selskapets ledergruppe med totalansvar for å videreutvikle aktivitetene i det private bygg- og eiendomsmarkedet på Østlandet – med fokus på alle typer næringsbygg og større by- og boligutviklingsprosjekter.

Vi søker en leder med utstrakt nettverk innen bransjen, spesielt hos store, private byggherrer. Du kan vise til salgserfaring fra bygg-/eiendomsbransjen med gode resultater. God kommersiell og forretningsmessig forståelse er et krav, og det er en klar fordel med operativ prosjektkompetanse. Som person er du strategisk og helhetstenkende, og evner å skape resultater ved å bygge høyt presterende team. Du er også en svært god relasjonsbygger og har antageligvis erfaring fra en entreprenør, større byggherre eller et rådgivende ingeniørfirma.

Vi tilbyr deg muligheten til å spille en nøkkelrolle i vår videre utvikling av ÅF Advansia og vår satsing innen det private eiendomsmarkedet. Du får gode utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med et hyggelig arbeidsmiljø, med høyt tempo, motiverte og dyktige kolleger.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Jannike Haneborg, tlf. 971 11 190 eller Magne Amundsen tlf. 916 56 101.

Søk stilling

Vis flere stillinger: