Prosjektleder Eiendom

Oslo Areal AS er et dynamisk og fremtidsrettet eiendomsselskap. Vi er i vekst og har fokus på næringseiendommer nær kollektivknutepunkter i Oslo-området. Selskapet eier, utvikler og forvalter en portefølje på ca. 250 000 m2 i en av Europas hurtigst voksende hovedsteder. Oslo Areal eies 50/50 av Gjensidige Forsikring ASA og AMF Pensionsförsäkring AB. AMF – Sveriges ledende pensjonsselskap – forvalter ca. 520 milliarder SEK. Gjensidige er notert på Oslo Børs, og forvaltningskapitalen er ca.129 milliarder NOK.

En solid kompetanse innen alle deler av verdi­kjeden for kontor­ og næringseiendom gjør Oslo Areal til en god aktør i byens videre utvikling.

Oslo Areal holder til i attraktive og nyoppussede lokaler på Skøyen i Oslo.

FirmaAssessit for Oslo Areal
FylkeOslo
Søknadsfrist08.02.2017

For å kunne tilby våre kunder attraktive lokaler, arbeider Oslo Areal kontinuerlig med å videreutvikle eiendomsporteføljen. Selskapet har vekstambisjoner og står foran mange spennende oppgaver. Vi søker derfor en fremtidsrettet og kommersiell prosjektleder som vil være med å realisere våre mål. Prosjektlederen vil få ansvar for å lede utvalgte prosjekter knyttet til videreutvikling av eiendomsporteføljen.

Ansvar og arbeidsoppgaver:

  • Prosjektlederansvar for ulike faser; utvikling, skisse-, for- og detaljprosjektering og gjennomføring
  • Bistå med tekniske og økonomiske vurderinger i forhandlinger med leietakere
  • Kontrahering og oppfølging av arkitekt, rådgivere og entreprenører
  • Oppfølging av leietakere i byggeperioden
  • Oppfølging og rapportering av HMS, fremdrift, økonomi og kvalitet

Ønsket erfaringsbakgrunn:

For å lykkes i rollen bør du ha 5 års relevant erfaring fra prosjekt/byggeledelse fra entreprenør, rådgiver eller byggherre/eiendomsselskap. Videre ser vi for oss at du har utdannelse på masternivå, gjerne med en kombinasjon av byggtekniske og økonomiske fag.

Ønskede personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som samarbeider godt med andre og som finner gode løsninger på komplekse problemstillinger. Du må ha solid kommersiell forståelse og følgende personlige egenskaper:

  • analytisk og systematisk
  • gode kommunikasjonsegenskaper
  • kreativ og løsningsorientert
  • målbevisst

Vi tilbyr en selvstendig stilling med gode utviklingsmuligheter. Oslo Areal tar del i byutviklingen i Oslo, og du vil være en viktig medspiller for å lykkes med dette. Vi er profesjonelle, kompetente og har korte beslutningsveier. Sammen med et uformelt miljø og fokus på tverrfaglig samarbeid bidrar dette til et hyggelig og inspirerende arbeidsmiljø.

Stillingen rapporterer til Prosjekt- og utviklingsdirektør Jorunn Grøntveit.

Søk på stillingen her

Kontaktpersoner

Tove Gartland

Partner/Leder for rekruttering

tga@assessit.no

95899755

Anita Røed

Seniorkonsulent

aro@assessit.no

94168501

Vis flere stillinger: