<p>Det var et stort arrangement med foredrag, utdeling av priser, festmiddag, musikk, underholdning. På scenen: Lars Petter Grandahl, direktør Handel.</p>Montér Geilo vant prisen Årets Montér. Fra venstre: Trude Skomdal (butikkleder Montér Geilo), Knud Holm (direktør Proff og Montér), Trude Kaupang (daglig leder Montér Geilo).Montér Kragerø har hatt en god salgsutvikling i 2016. Fra venstre: Per Thorkild Heiss-Schøyen (markedsdirektør Bringo Gruppen), Lars Petter Grandahl (direktør Handel)Proff Oslo Akershus har hatt en sterk vekst i året som gikk.Natre Vinduer AS ble årets leverandør.

Optimera hedret egne ansatte og leverandører

Denne helgen samlet Optimera over 500 egne ansatte og leverandører til sin årlige kjedesamling på Thon Hotell Gardermoen. 

Selskapet tok et raskt tilbakeblikk på året som har gått, før blikket ble rettet videre mot 2017 og nye kjedekonsepter ble presentert. Lørdag var det leverandørmesse hvor et utvalg leverandører fikk presentere sine nyheter.

Leverandørmesse
―Det er viktig for oss å samle troppene i det vi går i gang med et nytt år. I år, som i fjor, fikk utvalgte leverandører presentere sine nyheter, kjørt opplæring og informert om det som kommer i 2017. Dette fungerte veldig fint og vi har fått veldig gode tilbakemeldinger, sier direktør for Proff & Montér Knud Holm i en melding fra selskapet.

Stort arrangement 

Det var et stort arrangement med foredrag, utdeling av priser, festmiddag, musikk, underholdning og et eget talentshow. Under talentshowet fikk de ansatte vist nye sider av seg selv til stor begeistring fra resten av kollegaene.

Fokus på B2B
– Vi skal strekke oss langt for å forenkle hverdagen til kundene. Vi jobber med løsningssalg og denne gangen var det spesielt fokus på B2B. Dette er en veldig viktig kundegruppe for oss og mange av våre konsepter er tilpasset proffen, dvs. byggmestere og byggefirmaer, sier Knud Holm. Han nevner at man i løpet av helgen også var innom temaer som konkurransedyktige priser, produktvalg, trender, effektivitet, dokumentasjon, intern opplæring og eBusiness.

På arrangementet ble det også kåret flere vinnere:

Montér Geilo ble kåret til årets Montér 

Juryen uttalte:
«Montér Geilo har vist til sterke resultater og god salgsutvikling det siste året. De har en sterk posisjon i sitt lokale marked og står som et forbilde for andre i kjeden

Årets forhandler ble Montér Kragerø
Juryen uttalte: 

«Montér Kragerø har hatt en god salgsutvikling i 2016. De er resultatorienterte, initiativrike og er godt forankret i sitt lokalmarked. Butikken fremstår til enhver tid oversiktlig og ryddig, både i innvendig og utvendig landskap. De viser stort engasjement i kjedens kampanjer, kjedekurs og kjedesamlinger. Denne butikken er ett forbilde for våre andre kjedemedlemmer.»

Natre Vinduer AS ble årets leverandør
Juryen uttalte: 

«Årets leverandør jobber godt, tett og langsiktig sentralt, regionalt og lokalt. Natre har evnen til å jobbe tett og løsningsorientert med Optimera på alle nivåer. Spesielt fremheves evnen til å jobbe systematisk i prosjektmarkedet sammen med Optimera sine selgere. Årets vinner ble stemt frem av daglige ledere i Optimera systemet.»

Årets Profflag ble Proff Oslo/Akershus
Juryen uttalte: 

«Proff Oslo Akershus har hatt en sterk vekst i året som gikk. De har hatt fokus på konseptutvikling og har levert mange fantastiske lokale presentasjoner i 2016.»