Asfaltarbeidere, operatører eller hele lag

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Industry
FylkeOslo
Søknadsfrist10.02.2017

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet fra Trøndelagsfylkene og sørover. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,3 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

Har du lyst på varierte og spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn, er strukturert og kan holde mange baller i luften samtidig? Da ser vi fram til å ha deg som kollega hos oss, en av bransjens fremste aktører. Til Asfalt Entreprise Oslo og Asfalt Store prosjekter Øst søkes det til sesongen 2017, med oppstart etter påske, etter:

ASFALTARBEIDERE, OPERATØRER ELLER HELE LAG

For å lykkes som asfaltarbeider er det en fordel at du har:

  • erfaring fra asfaltarbeid/anleggsarbeid
  • relevant fagbrev
  • utvidet sertifikat
  • stor arbeidskapasitet og godt humør
  • at du forstår og snakker norsk er en forutsetning

Nødvendig opplæring i asfaltfaget vil bli gitt. Noe reising med overnatting må påregnes.

Søknadsfrist: 10. februar 2017.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Se kontaktdetaljer.

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere. Vi bygger og utvikler boliger og næringseiendom, offentlige bygg, veier og annen infrastruktur.

Søk her

Kontaktpersoner:

Roy Heia
Distriktssjef Store prosjekter
+47 413 97 191
roy.heia@ncc.no

Håkon Bøe Mølmen
Distriktssjef Entreprise
+47 924 12 220
hakon.boe.molmen@ncc.no

Vis flere stillinger: