Prosjektleder/prosessleder for plan og utvikling

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag 280 ansatte, de fleste med bachelor eller mastergrad innen bygg/tekniske fag.

ÅF Advansia AS etablerte seg i Midt-Norge i 2016 gjennom oppkjøp av Optiman Prosjektledelse AS og Trondheimskontoret er dermed inne i sitt 20. driftsår.

Vi skal bygge videre på den godt etablerte kulturen og fortsatt være ledende på prosjekt- og byggeledelse både i Trondheimsregionen og i Norge. Se www.afconsult.com for mer informasjon.

FirmaÅF Advansia
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist05.03.2017

I Midt-Norge har vi mange spennende prosjekter, blant annet: Kampflybasen på Ørlandet, Powerhouse Brattørkaia, Nye Nidarøhallen, Lærerutdanningen NTNU, Offentlig Servicekontor Øst, Lade Skole og Idrettshall, nytt kontorbygg for Dora, Helsevakta, BI Trondheim.

ÅF Advansia Midt-Norge er i sterk vekst og søker nå Prosjektleder/prosessleder for plan og utvikling. Du vil få ansvar for å følge opp byggeprosjekter fra A-Å, på vegne av oppdragsgiver.

Arbeidsoppgaver

Denne stillingen vil være i nært samarbeid med regionssjef da arbeidsoppgaven vil berøre alle utviklingsprosjekter som ÅF Advansia er engasjert i. Vi har flere spennende områder i Trondheim hvor vi er ansvarlige for å lede utvikling og planprosesser - og vi søker å komme oss i posisjon for nye fremtidige oppdrag.

Det er viktig med godt innsyn/erfaring fra prosesser for eiendomsutvikling enten fra arkitekt, prosjektleder eller byggherrer. Riktig strategi, prosjektplan og lønnsomhetsvurderinger er viktige elementer i våre oppdrag.

Søkere må ha gode egenskaper innenfor kommunikasjon og ledelse - god til å selge budskapet og god til å lytte og samarbeide mot planleggere og kommunal administrasjon.
Kandidater må være både systematisk og kreativ!

Kvalifikasjoner

For å utføre dette arbeidet på best mulig måte ser vi for oss at du har følgende bakgrunn:

  • Bachelor/Master i arkitekt/bygg/tekniske fag
  • Flere års erfaring fra utvikling og planprosesser i større prosjekter
  • God kjennskap til prosesser for prosjektgjennomføring
  • Erfaring fra byggeledelse/prosjektledelse og/eller prosjekteringsledelse hos PA-firma, byggherre eller totalentreprenør anses å være en fordel. Gjerne kunnskap/brukerkompetanse innen: LEAN (industrialisert bygging), BREEAM-NOR evt andre miljøsertifiseringer, BIM (strategier og prosjektstyring)

Utdanning

  • Høyskole / Universitet

Egenskaper

Du er inspirerende, sosial, liker teamarbeid og er god til å kommunisere på norsk muntlig og skriftlig. Du er en engasjert og tydelig leder av team og enkeltmennesker, samtidig som du koordinerer faglig arbeid på en trygg og stø måte. Du jobber strukturert, finner løsninger og er en selvstendig pådriver i prosjekter.

Vi tilbyr

Som ansatt i ÅF Advansia vil du få muligheten til å spille en viktig rolle i store, prestisjefylte prosjekter, få utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med et hyggelig arbeidsmiljø og høyt motiverte og dyktige kolleger.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger og en fleksibel arbeidshverdag.

SØK STILLING

Kontaktinformasjon

Dersom du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med Search House ved Jo Temre, 915 12 859 eller Jan Gunnar Storli, 924 12 800.

Vis flere stillinger: