Prosjekt-/byggeleder Bergen

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag 280 ansatte, de fleste med mastergrad innen bygg/tekniske fag. De aller fleste av våre medarbeidere jobber i team som representant for offentlige byggherrer i roller som prosjektledere og byggeledere. Vi har gjennom mange år videreutviklet vårt kvalitetssystem med utgangspunkt i praktisk erfaring fra prosjektene, og er sertifisert iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Bærekraft, miljø og sikkerhet blir høyt prioritert. Vår siste medarbeiderundersøkelse bekrefter at du vil få høyt motiverte kolleger som opplever at de får brukt sin kompetanse og som ser at de får gode muligheter for videreutvikling i et positivt og faglig sterkt arbeidsmiljø.

ÅF Advansia etablerte et avdelingskontor i Bergen høsten 2014. Kontoret består i dag av 5 ansatte, er fortsatt i en oppbyggingsfase og vi trenger flere medarbeidere. Vi har inngått flere rammeavtaler innen prosjekt- og byggeledelse og jobber nå bl.a. med nytt meieri for Tine ASA, Håkonsvern, Mathallen og HIB.

FirmaÅF Advansia
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist31.05.2017

Vi søker nå en erfaren siv.ing/ingeniør til rollen som byggherreombud (BHO), prosjektleder eller byggeleder.

Hvem er du?

Du er inspirerende, sosial, liker teamarbeid god og er god til å kommunisere på norsk muntlig og skriftlig. Du er en tydelig leder av team og enkeltmennesker samtidig som du koordinerer faglig arbeid på en trygg og stø måte. Du jobber strukturert, finner løsninger og er en selvstendig pådriver i prosjekter.

Du vil få ansvar for å følge opp byggeprosjekter fra A-Å, på vegne av oppdragsgiver. For å utføre dette arbeidet på best mulig måte ser vi for oss at du har følgende bakgrunn:

  • Bachelor/Master i bygg/tekniske fag
  • Minimum 10 års erfaring fra byggeledelse/prosjektledelse og/eller prosjekteringsledelse hos PA-firma, byggherre eller totalentreprenør. Yngre kandidater oppfordres også til å søke
  • Erfaring med kontraktsoppfølging, risikostyring, fremdriftsplanlegging og -styring
  • God kjennskap til prosesser for prosjektgjennomføring
  • Gjerne kunnskap/brukerkompetanse innen: LEAN (industrialisert bygging), BREEAM-NOR, evt andre miljøsertifiseringer, BIM (strategier og prosjektstyring)

Vi tilbyr

Som ansatt i ÅF Advansia vil du få muligheten til å spille en viktig rolle i store, prestisjefylte prosjekter, få utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med et hyggelig arbeidsmiljø og høyt motiverte og dyktige kolleger.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, 5 ukers ferie med fri i romjul og påsken og en fleksibel arbeidshverdag. I tillegg til 5 ukers ferie har vi fri i romjul og i påskeuka.

Har du spørsmål til stillingen, kontakt daglig leder Helge Gullaksen, tlf. 995 39 490 eller rekrutteringsansvarlig Hilde Bohinen, tlf. 977 19 457.

Søk stilling

Vis flere stillinger: