Teknisk sjef

RENAS AS er landets ledende EE-returselskap. Med 180 innsamlere og 16 behandlingsanlegg over hele landet ivaretar RENAS innsamlingsansvaret til mer enn 3000 produsenter og importører av EE-produkter. RENAS er en non profit-organisasjon, eid av Elektroforeningen (EFO) og bransjeforeningen Elektro og Energi. Se www.renas.no.

FirmaRENAS
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Er du engasjert i sirkulærøkonomi og opptatt av forbedringsarbeid?

RENAS søker engasjert og dyktig teknisk sjef som skal ha ansvar for effektiv og kvalitetsmessig god drift av RENAS’ verdikjede. Teknisk sjef har en viktig rolle i en liten bedrift med sterk posisjon i sitt marked, hos myndigheter, NGO‘er og andre samfunnsaktører.

Som teknisk sjef har du ansvar for driftsprosessene, de kommersielle avtalene og de økonomiske resultatene knyttet til driften. Ansvar og oppgaver som ligger til stillingen innebærer å:

  • inngå og forvalte kontrakter med innsamlere og behandlingsanlegg
  • utvikle og forbedre innsamlingssystemet kontinuerlig for å optimalisere driftsmodellen og øke verdiskaping
  • etablere og drive utviklingsprosjekter
  • ha det overordnede ansvaret for kvalitet og kvalitetsrevisjoner
  • bidra til at RENAS får en tydeligere posisjon som forvalter av faglig ekspertise

I tillegg til å ha god teknisk kompetanse, må du være god til å bygge relasjoner, arbeide strukturert og ha god gjennomføringsevne. Du bør ha erfaring fra tilsvarende stilling med budsjett- og resultatansvar og ha en god kommersiell forståelse. Stillingen fordrer stor grad av selvstendighet og gir store muligheter til å bygge nettverk og påvirke selskapets utvikling. Bransjekunnskap er ikke avgjørende.

For mer informasjon om stillingen, kontakt Visindi v/Siri Skauge, tlf. 900 91 224, eller Frederic Moger, tlf. 415 48 884. Søknad med CV registreres snarest.

Søk her

Vis flere stillinger: