Leier 17.300 kvadratmeter på Bryn-Helsfyr

Det er inngått nye, utvidede og reforhandlede leieavtaler for drøyt 17.300 kvm på Bryn-Helsfyr den siste tiden.

– God offentlig kommunikasjon blir stadig viktigere, og mange verdsetter nye fasiliteter og at det blir mer liv i området, sier Per Kristian Lundquist i Bryn-Helsfyr-samarbeidet i en pressemelding.

Nylig ble det kjent at Entra har signert avtale med Tolldirektoratet om utleie av 8.500 kvadratmeter kontorarealer i Strømsveien 96 på Helsfyr. Tollregion Oslo og Akershus flytter inn i den totalrehabiliterte eiendommen i september 2017 for 15 år. Statens legemiddelverk har nylig flyttet inn i 6.500 kvadratmeter i bygget, som er fullt utleid til 2032. Nå er det også inngått avtale med Norð kaffebar, som åpner en ny kafe for leietakere og publikum på gateplan allerede i februar.

Entra har nylig også signert en avtale med Regus, som leier totalt 1.350 kvadratmeter i 10. og 11. etasje i Grenseveien 92 fra august 2017. Lokalene overtas etter Praxair, som har inngått en ny langsiktig leieavtale på 998 kvadratmeter noen etasjer ned i samme bygg. Commaxx flytter tilbake til eiendommen etter noen år på Økern, og leier 460 kvadratmeter i 4. etasje. Dermed er det bare 615 kvm ledig i Grenseveien 92.

I Tveten Parker det inngåttleieavtaler fortotalt ca 2.175 kvadratmeter fordelt på Ole Deviks vei 2, 4 og 6 de siste månedene. Q Park har inngått ny kontrakt på ca 1.000 kvadratmeter kontor og cirka 550 kvadratmeter lager i næringsparken. Geia Food flytter fra Ole Deviks vei 4 til større lokaler i Ole Deviks vei 6 A. Ikon Kvad og noter, EOH Engineering Drift AS og Olympia Holding AS har alle reforhandlet sine avtaler i Tveten park.

Bryn Eiendom har nylig fått forlenget og utvidet to leieavtaler i sine eiendommer på Bryn. OneStop Reporting utvider fra 607 til 983 kvadratmeter i Østensjøveien 32, mens Con-Form AS utvider fra 755 til 1.048 kvadratmeter i Østensjøveien 36.

SAJA Eiendom har signert to nye leieavtaler i Østensjøveien 39/41. Friganor leier 700 kvadratmeter i 10 år fra 1. mars 2017, mens Probad flytter inn fra Norstrand til 180 kvadratmeter 1. mai. I Brynsveien 5 er det signert nye eller reforhandlede leieavtaler med iSky, Oslo Revmatologi Praksis og Scandi Standard Norway for totalt 810 kvadratmeter, mens KeyFocus nylig flyttet inn i Brynsveien 2-4.

Entra, Bryn Eiendom, Tveten Park og SAJA Eiendom er blant over 20 deltakere i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der eiendomsaktørene driver omdømmebygging av området som Oslos best tilgjengelige knutepunkt for næringsvirksomhet.


– Det er god aktivitet i leiemarkedet på Bryn-Helsfyr for tiden, sier Per Kristian Lundquist i Bryn-Helsfyr-samarbeidet. – Den senere tids leieavtaler bekrefter økende interesse blant både private og offentlige virksomheter i alle størrelser og bransjer. Topp offentlig kommunikasjon blir stadig viktigere, og mange verdsetter at det kommer nye fasiliteter og blir mer liv i området. Nye boliger, ny stadion og tilbud som kafeer, klatresenter, Kontorrama og Regus-senter oppleves som veldig positivt, avslutter han.