Yngve Åkvåg er ny leder for region vest i Asker Entreprenør. Foto: Asker Entreprenør

Ny regionleder i Asker Entreprenør

Yngve Åkvåg startet 2. januar som ny leder for region vest i Asker Entreprenør.

Yngve Åkvåg er utdannet ingeniør og har tidligere jobbet for Block Wathne med utvikling og akkvisisjon, og senest som regionleder for IEC-Hus, skriver Asker Entreprenør i en pressemelding.

– Så langt er jeg veldig fornøyd med Asker Entreprenør. Dette er en seriøs aktør som er svært opptatt av å levere kvalitet hele veien. Tidligere har jeg drevet mye med småhus og leilighetsprosjekter, så jeg gleder meg til å være en del av større prosjekter sammen med veldig flinke kollegaer, uttaler han i pressemeldingen.

Region vest i Asker Entreprenør har fokus på Bærum, Asker, Lier, Røyken og Drammen. Avdelingen ønsker nå også å strekke seg mot både Tønsberg og Hønefoss, heter det i meldingen.

– Vi har et godt utgangspunkt i et område hvor det er veldig mye som skjer. Det er mange boliger som skal bygges i Bærum, og med dette kommer oppføring av skoler, barnehager og næring. Det er stor byggeaktivitet, og vi får mange henvendelser til å regne på store prosjekter, sier Åkvåg.

Allerede har den nye regionsdirektøren signert kontrakter på til sammen 155 millioner kroner før merverdiavgift. Dette er kontrakter for å bygge prosjektene Strandhusene og Strandhagen i Lier. Byggherre er Ticon, og det skal bygges totalt 57 leiligheter og fem tomannsboliger.