F.v: Petter Johnsen, Ramirent, Jørn Hugdal, Ruta og Kenneth Stallvik, Ramirent. Foto: Ramirent

Ramirent og Ruta Entreprenør med samarbeidsavtale

Trøndelagsbedriften Ruta Entreprenør har signert en samarbeids avtale med Ramirent om leie av maskiner og utstyr.

Avtalen er i første omgang berammet til et år, med mulighet for forlengelse.

– Dette er en svært attraktiv avtale for oss, forteller salgssjef i Ramirent Kenneth Stallvik i en pressemelding fra selskapene.

Ruta Entreprenør har vokst siden oppstarten i 2007, og har vunnet en rekke prestisjeoppdrag i Trondheimsregionen. Blant annet signalbygget Travbaneveien 1 og Ny Helsevakt – legevaktens nye lokaler på Øya i Trondheim.

– Ruta er en spennende kunde for oss. Vi har i en tid hatt et tett og godt samarbeid med dem, og har i fellesskap kommet frem til gode løsninger, sier Stallvik.

Ruta Entreprenør vil fortsatt ha stor vekst i 2017, og med mange større prosjekter på gang hadde de behov for å knytte til seg en leverandør med god leveringsevne.

– Gjennom den perioden vi har samarbeidet med Ramirent så har vi lært oss å kjenne dem som faglig dyktig, og etterrettelig i sin oppfølging. Da alle andre biter falt på plass så var ikke valget veldig vanskelig, sier innkjøpssjef Jørn Hugdal i pressemeldingen.

Ruta Entreprenør jobber i all hovedsak med totalentrepriser og starter i løpet av kort tid opp tre nye og spennende prosjekter: Fidestunet i Stjørdal, Sørborgen skole i Klæbu kommune og en større rehabilitering av Nardo Søndre Borettslag. De har også en byggfornyelsesavdeling som tar på seg både mindre og større oppdrag i ROT markedet.