Asfaltarbeidere

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24,5 milliarder kroner (2015), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus.?I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet.

FirmaVeidekke Industri
FylkeOppland
StedHunndalen eller Leira
Søknadsfrist01.03.2017

Liker du kombinasjonen av fysisk arbeid og maskinkjøring, er nøyaktig og opptatt av å gjøre godt arbeid? Da er du kanskje den vi søker.

Distrikt Oppland driver utfører asfaltutlegging med Statens vegvesen som viktigste kunde. Virksomheten har base på Gjøvik og Leira i Valdres. Vi ønsker å ansette 1 asfaltarbeider i fast stilling på hver base.

Innad i distriktet må en regne med en del reising.

Arbeidsoppgaver

Som del av et asfaltlag vil din arbeidsoppgave i hovedsak bestå av å legge ut asfalt med rett kvalitet og utførelse, på rett plass til riktig tid. Dette skal skje på en trygg og sikker måte. Ute på veien er laget bedriftens ansikt utad, og dere møter kunder, underleverandører og andre på en slik måte at de ikke bare ønsker å bruke Veidekke igjen, men anbefaler oss for andre.

Andre oppgaver er:

• Kjøring av maskiner og andre tyngre kjøretøy
• Daglig vedlikehold av maskiner og utstyr
• Manuell utlegging av asfalt

Kvalifikasjoner

• Erfaring med asfaltmaskiner, både utlegger, vals og lim-traktor.

• Fagbrev innen asfalt er en fordel, men ikke et krav

• Førerkort klasse Kl C, CE eller minimum kl B

• Behersker norsk skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt hver dag. Du må være praktisk anlagt, like å jobbe i team og være opptatt av kvalitet i arbeidet. Du er en person som liker fysisk arbeid, har godt humør og stå-på-vilje og har godt samspill med dine kolleger på laget. Du må være innstilt på og ha mulighet til å være mye på reise i asfaltsesongen.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en spennende jobb i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø, med gode pensjons- og forsikringsordninger. Gjennom vårt aksjeprogram for ansatte får du også mulighet til å bli medeier i bedriften.

Spørsmål om stillingen på Gjøvik kan rettes til anleggsleder Kjell Arne Gjerden tlf 92441840

Spørsmål om stillingen på Leira i Valdres kan rettes til anleggsleder Per Brende tlf 90929626

SØK HER

Vis flere stillinger: