Erfaren prosjektleder innen bygg & anlegg søkes til større byggentreprenør

Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Vi jobber tett mot kunder og vikarer innenfor de fleste yrkesområder, både i privat og offentlig sektor. Jobzone er det største norskeide bemanningsselskapet med over 40 lokale kontorer. I 2015 formidlet vi 8000 medarbeidere til vikariater og faste stillinger.

FirmaJobzone
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

Vår samarbeidspartner er en betydelig entreprenør innen bygg i Bergensområdet. Virksomheten har høy aktivitet. Vi søker nå etter en dyktig prosjektleder med erfaring fra byggebransjen som kan bidra positivt til selskapets gode utvikling. Selskapet er sentralt lokalisert i Bergen.

Vi tilbyr

En sentral lederstilling i et solid selskap som verdsetter verdiskapning og god ivaretakelse av menneskene som arbeider der så vel som øvrige ressurser. Helhetstenking, åpenhet og god arbeidsmoral. En utfordrende arbeidshverdag som krever stå på vilje, godt humør, meget gode samarbeidsevner og solid prosjektkompetanse innen bygg. Konkurransedyktige betingelser.

Ansvarsområde

Som prosjektleder i selskapet vil man være ansvarlig for gjennomføring av prosjekter i samsvar med entreprenørens prosjektmodell. Videre å sikre oppnåelse når det gjelder målsettinger for: Sikkerhet, økonomi, kvalitet og framdrift. Det å ivareta virksomhetens etiske regler og verdigrunnlag vektlegges høyt. Prosjektleder representerer selskapet ovenfor byggherre, myndigheter underentreprenører og leverandører.

Sentrale arbeidsoppgaver

Det ligger mange arbeidsoppgaver i stillingen, og det vil være viktig å delegere og videre følge opp sine medarbeidere gjennom hele prosjektfasen. Tilbud-/anbudsarbeid og kontraktsinngåelse. Utarbeide produksjonskalkuler. Utarbeide og sikre at prosjektplan følges. Etablere rutiner og fordele arbeidsoppgaver. Kontrahere underleverandører og øvrige samarbeidspartnere i samarbeid med innkjøpsansvarlig. Gjennomføre risikoanalyse og iverksette risikoforebyggende tiltak.

Personlige egenskaper, erfaring og formal kompetanse

Vi ser etter deg som trives i å lede mennesker i operativt arbeid, og evner å skape gode relasjoner og god arbeidskultur. I tillegg er du resultatbevisst, planlegger både på overordnet og på detaljnivå. Din gjennomøringsevne er høy i tett samarbeid med andre. Du har høyere utdannelse i byggtekniske fag og flere års erfaring fra bygg og anlegg.

Språkkunnskaper

God muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk.

Ta gjerne kontakt med Trude S. Phillips på mobiltelefon: 91691334 om du har spørsmål. Vi imøteser din søknad med vedlegg av cv.

Søk her

Vis flere stillinger: