Automasjonsingeniør

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca. 1,4 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca. 165 medarbeidere. Vi holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr, med en flott kantine, trimrom - og utsikt over hele Oslo!

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Søkere som ønsker sin søknad unntatt fra offentlighet, bes opplyse om dette og grunngi dette særskilt. I henhold til offentlegloven § 25 kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet.

Les mer om Undervisningsbygg her www.undervisningsbygg.oslo.kommune.no

FirmaUndervisningsbygg Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist01.02.2017

Du er engasjert og er motivert til å bidra til at vi blir best i det vi gjør. Du vil bli en del av Drift, energi og miljøseksjonen. Vi har ansvar for driften av alle våre skolebygg, samt oppgaven med å redusere energibruk og øvrig miljøpåvirkning fra drift og vedlikehold av byggene. Seksjonen skal også bidra med råd og veiledning innenfor sitt fagfelt, med sikte på å oppnå best mulig ytelse på alle energi- og miljørelaterte forhold i forbindelse med nybygg og rehabilitering. Seksjonen har 19 fast ansatte medarbeidere. Vi trives godt sammen, gjør hverandre gode, deler engasjementet for faget vårt og ønsket om å levere gode tjenester til våre kunder.

Vil du være med i vårt team?

Arbeidsoppgaver

  • I en variert arbeidshverdag, hvor vi fordeler oppgaver på bakgrunn av spesialkompetanse, vil du hovedsakelig ha følgende oppgaver:
  • Driftsovervåking
  • Energioppfølging med avvikshåndtering
  • Energiovervåking med parameter- og settpunktjustering og overvåking av tekniske installasjoner
  • Daglig systemkontroll
  • Opplæring og oppfølging av driftspersonell
  • Bestilling og oppfølging av service- og vedlikeholdstjenester
  • Tett oppfølging av prøvedrift, innregulering og innkjøringsfase når nye bygg skal settes i drift
  • Alarmberedskap i byggenes åpningstid

Kvalifikasjoner

  • Du har utdanning fra teknisk fagskole eller ingeniørhøyskole, har fagbrev eller fagbakgrunn innenbygningsautomatikk og drift av tekniske systemer. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse

Personlige egenskaper

  • Du har stor gjennomføringsevne, og motiveres av å levere gode resultater sammen med dine kolleger. Å lære nye ting er viktig for deg, og det er naturlig for deg å dele kunnskapen med de rundt deg. Du har gode dataferdigheter og jobber systematisk, samtidig som du kommuniserer svært godt både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr

  • I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfellesskap som skal bygge skoler vi kan være stolte av. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid, 37,5 time pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer.
  • Lønn etter avtale.

Les mer om hvordan det er å være ansatt i Undervisningsbygg: Trykk her

Kontaktinfo: Bjørn Antonsen, seksjonsleder 982 30 086

Søk stilling

Vis flere stillinger: