Prosjektsjef

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Building
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.02.2017

NCC Building i Norge har for tiden ca. 700 ansatte, med virksomheter i bl.a Trondheim, Bergen, Stavanger, Drammen, Asker og Oslo, samt datterselskapene Haandverkerne, Noveta og Murerfirma Jan E. Engebretsen. Prosjektene omfatter blant annet leilighetskomplekser, rekke- og kjedehus, næringsbygg, kjøpesentre og flerbrukshaller og rehabilitering. NCC Building består av fire distriktskontorer, hvorav Distrikt Vest består av Bergen og Stavanger. Distriktskontoret i Bergen ble etablert i 1986. I 2015 ble DK Bergen slått sammen med DK Stavanger som nå er DK Vest bygg. DK Vest er en tradisjonsrik og markant aktør. Kjernevirksomheten er innen oppføring av bolig-, offentlige bygg og næringsbygg. Avdelingskontoret har i dag ca. 40 ansatte og er samlokalisert med virksomhetene NCC Industry og NCC Infra Services i Bergen. NCC er i sterk vekst og har store ambisjoner i Bergensområdet.

BLI MED Å SKAPE FREMTIDENS BYGG MED OSS!

NCC er i gang med byggeprosjekter i Damsgårdssundet, Fyllingsdalen og på Haakonsvern. Vi har i tillegg flere større prosjekter under utvikling, og søker derfor en erfaren prosjektsjef som vil få muligheten til å være med å utvikle en av bransjens mest spennende virksomheter.

PROSJEKTSJEF

Som prosjektsjef i NCC Building vil du delta i planlegging, styring og kontroll og utvikling av all virksomhet i avdelingen, i henhold til selskapets mål og strategier. Dine arbeidsoppgaver vil inkludere oppfølging av sikkerhet, kvalitet, fremdrift, økonomi og resultat. Du vil være markeds- og kundeansvarlig og ha ansvaret for å etablere relasjoner med nye og eksisterende kunder, lokale myndigheter, bransjeorganisasjoner og andre samarbeidspartnere. Som prosjektsjef vil du også ha personalansvar for avdelingens medarbeidere. Vi ser etter en leder som kan inspirere, motivere og utvikle medarbeidere, og bidra til å opprettholde en god samarbeidskultur.

For å trives hos oss i NCC må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. Du er en målrettet person med høy gjennomføringsevne, som har gode samarbeidsevner samtidig som du trives med å jobbe selvstendig. Som prosjektsjef er det viktig å kunne skape tillit og stabilitet i avdelingen.

Som prosjektsjef ønsker vi at du har/er:

  • utdanning som ingeniør eller sivilingeniør innen byggfag
  • ledererfaring og minimum 5-10 års relevant bransjeerfaring
  • forretningsorientert og med god økonomisk forståelse

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt miljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med Prime People HR Solutions som vi samarbeider med i denne rekrutteringen: Tron Gjedrem, telefon +47 951 94 010.

Legg inn søknad med CV her: https://www.webcruiter.no/wcmain/CvJobRespond1.aspx?oppdragsnr=3312899296&company_id=3312898880&culture_id=NB-NO

Søknadsfrist: 15. februar 2017

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere. NCC er ett av de ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapene i Nord-Europa. Vi bygger og utvikler boliger og næringseiendom, offentlige bygg, veier og annen infrastruktur.

Vis flere stillinger: