Hoved-salen er en fullskala håndballbane, som igjen kan deles i tre separate saler. Utover håndball er den blant annet merket og tilrettelagt for basket (stor og liten bane), innebandy, volleyball og badminton. Foto: Skanska Norge.

Tirsdag åpner Vahl flerbrukshall i Gamlebyen

Tirsdag 17. januar åpner Oslo kommune en ny flerbrukshall i Bydel Gamle Oslo.

Vahl flerbrukshall ligger som en del av det nye Sundtkvartalet, sentralt plassert mellom Grønland og Grünerløkka og er et etterlengtet tilbud for både idrettslag og skoler i området.

Byråd for kultur, idrett og frivillighet, Rina Mariann Hansen foretar den offisielle åpningen.

- Det er et stort behov for idrettsanlegg i Oslo, og særlig i indre by. Det er veldig bra for idretten og barn og unge i nærområdet at vi har fått etablert en fast skikkelig flerbrukshall her, og at det settes av plass til fysisk aktivitet som en del av byutviklingen, sier byråd Rina Mariann Hansen.

Bydel Gamle Oslo, Oslo basketballklubb, Sportsklubben Sterling og Utdanningsetaten i Oslo kan se frem til en splitter ny og funksjonell hall på 2200 m2 som blant annet består av:

- Flerbrukshall med galleri/tribune

-Treningsrom/styrkerom

- Klubbkontor for skole og idrettslag

- 6 garderober og 3 lærer/dommergarderober.

Hovedsalen er en fullskala håndballbane, som igjen kan deles i tre separate saler. Utover håndball er den blant annet merket og tilrettelagt for basket (stor og liten bane), innebandy, volleyball og badminton.

- Vi har fått overlevert en flott hall som vi ønsker å forvalte og vedlikeholde på en god måte til beste for alle brukerne av hallen, sier direktør Eli Grimsby i Kultur- og idrettsbygg Oslo KF.

Entreprenør for utbyggingen er Skanska Norge.