Planlegger/arkitekt

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden, med virksomhet som spenner over fem verdensdeler. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Norconsult er engasjert i prosjekter innen bygg og eiendom, samferdsel, energi, industri, vann og avløp, olje og gass, miljø, plan, arkitektur, sikkerhet og IT. Av selskapets 3 100 medarbeidere arbeider om lag 2 300 i Norge. Norconsult har 84 kontorer i Norge og internasjonalt. Hovedkontoret ligger i Sandvika i Bærum. Selskapet er eid av egne medarbeidere.

FirmaNorconsult
FylkeRogaland
StedHaugesund
Søknadsfrist19.02.2017

Norconsult i Haugesund er et spennende, kompetent og tverrfaglig kontor som vi ønsker å styrke med en arkitekt/planlegger. Kontoret har 18 medarbeidere innen fagområdene areal- og byplanlegging, landskapsarkitektur, vei- og trafikkplanlegging, vann-/avløpsteknikk, brannrådgiving, bygge- og anleggsteknikk samt prosjektadministrasjon og byggeledelse.

Vi ønsker å ansette en person som kan være med å videreutvikle vårt planmiljø på kontoret. Vi har nylig flyttet inn i moderne lokaler i et ærverdig bygg i Haugesund sentrum og kan tilby moderne kontorfasiliteter og sentral lokalisering.

Den som ansettes vil bli tilknyttet plan/landskapsgruppen vår. Gruppen utfører mange varierte og spennende oppdrag knyttet til ideutvikling/analyser, skisseprosjekt/programmering, reguleringsplaner og planer/ utredninger på overordnet nivå. Du vil være med å utarbeide tverrfaglige, komplekse, bærekraftige og framtidsrettede planer og løsninger for våre kunder.

Vi søker etter en faglig engasjert, pågående og initiativrik medarbeider med universitets- eller høyskoleutdannelse innen arkitektur/arealplanlegging samt kompetanse innen urbanisme eller byforming. Du bør ha minimum 4-5 års erfaring fra planlegging/prosjektering, eller tilsvarende lang arbeidserfaring fra stilling som offentlig saksbehandler.

Vi ønsker oss en ny medarbeider med gode faglige og sosiale egenskaper, som er kunnskapsrik og kreativ. Gode norsk-kunnskaper og god kjennskap til norsk plansystem er en forutsetning.

Vi tilbyr

  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser
  • Store faglige utfordringer sammen med dyktige medarbeidere
  • Tverrfaglig miljø og samarbeid med andre faggrupper lokalt og i vårt nettverk
  • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø
  • Fokusering på kompetanse- og personalutvikling
  • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm

Søknad med CV, vitnemål, attester og vedlegg sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider www.norconsult.no. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. Ring oss gjerne for en prat.

Send søknad

Kontaktpersoner

Jørn Morten Karlsen

Gruppeleder VA & Vei, Haugesund

tlf.: +47 45404718

Send e-post

Peter Erwin Sonnenberg

Diploming. Arealplanlegger_stedfortreder for kontorleder

tlf.: +47 45404714

Send e-post

Vis flere stillinger: