Årets Arenamesse startet med proffdagen på Lillestrøm fredag, og ikke minst nyheten nettportalen maxboproff.no fikk stor oppmerksomhet. Fra venstre markedsdirektør i Løvenskiold Handel, Eirik Grønlie, messegeneral Rune Kjølberg og direktør i Maxbo Proff, Freddy Eriksen.Foto: Truls TunmoFoto: Truls TunmoFoto: Truls TunmoFoto: Truls TunmoFoto: Truls TunmoFoto: Truls Tunmo

Maxbo Proff enda mer proff

Løvenskiold Handel startet fredag årets Arenamesse på Lillestrøm med lansering av nettportalen maxboproff.no.

– Vi har styrket den generelle proffsatsingen vår, og har utviklet flere nye proffkonsepter. Det ene konseptet er at vi har utviklet et verktøy- og festemiddelkonsept som er utviklet i samarbeid med leverandørene. Det andre konseptet er et byggtjenestekonsept, deriblant elementbygg, som også er utviklet sammen med leverandører, sier markedsdirektør Eirik Grønlie i Løvenskiold Handel AS til Byggeindustrien.

Netthjelp til proffkunder

Han forteller at selve byggeprosessen koordineres mellom kunder, byggmester, produsenter av elementene og Maxbo Proff.

– Det er disse konseptene vi har prioritert i starten av året, sier Grønlie.

Proffportalen maxboproff.no har til hensikt å hjelpe proffkundene til å etablere egne prosjekter, og å administrere, prise, gi tilbud og fakturere direkte fra portalen.

– Her har de også tilgang til hele proffsortimentet, samt sine egne priser og tjenester, fortsetter Grønlie.

Blant annet ligger alt det en håndverker trenger for å prise en tjeneste ute hos en kunde i portalen, inkludert leveransen av byggematerialene.

– Utvidet kundeservice

– I tillegg har vi utvidet vår egen kundeservice med en proffavdeling som betjener folk med spørsmål rundt sortiment, leveranser og tekniske spørsmål. Kundeservicen har åpent hver dag fra 07 til 18 mandag til fredag. Portalen gir også tilgang til all nødvendig dokumentasjon til prosjektene, opplyser markedsdirektøren.

Samlet 74 leverandører

For øvrig har Løvenskiold Handel utviklet og lansert servicen Tekniske Tjenester i løpet av 2016, en tjeneste som inneholder alt man trenger av tekniske opplysninger i forbindelse med byggeprosessen.

– Nytt for selve byggmessen er at det holdes seminarer med temaer som matcher innholdet på messen, og som dekker hele huset fra fundament til tak både innendørs og utendørs, sier Grønlie.

Arenamessen samlet 74 leverandører på proffdagen fredag.