Senior prosjektleder ved enhet Utbygging

Ullensaker kommune ligger sentralt på Østlandet, bare 25 km nord for Oslo. Vi er vertskommune for landets hovedflyplass OSL. Kommunen består blant annet av tettstedet Kløfta og byen Jessheim. Jessheim er kommunens administrasjonssenter, og ligger 30 minutter fra Oslo og 10 minutter fra Gardermoen. Det er ca. 35.000 innbyggere i kommunen som har høy befolkningsvekst. Dette byr på mange muligheter og spennende utfordringer. Kommunens motto er: «Sammen skaper vi kraft for vekst og utvikling». Les mer på www.ullensaker.kommune.no

FirmaUllensaker kommune
FylkeAkershus
StedJessheim
Søknadsfrist05.02.2017

Ullensaker kommune har snart doblet folketallet etter at Oslo Lufthavn ble etablert i 1998. På grunn av befolkningsveksten vil kommunen bygge infrastruktur og formålsbygg for å sikre kommunens innbyggere gode tjenester og legge til rette for videre vekst. Kommunen har mange interessante utbyggingsplaner og skal investere for totalt 2 milliarder kroner de nærmeste årene blant annet innen skole- og barnehagebygg, idretts- og svømmeanlegg og omsorgsboliger og sykehjem. Kommunens utbyggingsprosjekter gjennomføres i to enheter/avdelinger (Utbygging og VA-Utbygging) underlagt kommunaldirektør for teknisk, idrett og kultur.

Vi er på jakt etter en senior prosjektleder som er motivert til å bidra i utviklingen av Ullensaker kommune med fokus på tidligfase i forbindelse med konseptvalgsutredning, scenarier og lignende. Viktige arbeidsoppgaver vil bli:

  • å være prosjektleder/byggherre for store og mellomstore utbyggingsprosjekter, spesielt i tidligfase
  • lede arbeidet med utvikling av store og mellomstore prosjekter fra initiering til og med utførelse
  • delta og lede arbeidsgrupper med deltagere fra ulike interessegrupper (interne og eksterne) for å sikre gode premisser for utbyggingsprosjektene
  • gjennomføre anbudskonkurranser iht. Lov om offentlige anskaffelser
  • økonomistyring i prosjekter

Vi ser etter deg som har utdanning på masternivå eller relevant høyere utdanning relatert til fagområdene bygg/anlegg, prosjektledelse og/eller planfag. Du har erfaring fra arbeid med komplekse prosjekter og solid erfaring innen prosjektledelse er en forutsetning. Du har god framstillingsevne på norsk, både muntlig og skriftlig. Du er strukturert og systematisk, har fokus på helhetlige løsninger og trives med og kan vise til gode resultater fra å involvere og finne løsninger sammen med ulike brukerinteresser. Du har gode kommunikasjonsevner og er god på og trives med teamarbeid.

Vi kan tilby en spennende stilling i utbyggingsorganisasjonen i en av Norges hurtigst voksende kommuner. Det arbeides for tiden med å utvikle et rasjonelt prosjektstyringssystem for å sikre god kontroll og rapportering til bestillere. Vi har et godt arbeidsmiljø med dyktige og hyggelige kollegaer. Vi har faglig oppdatering gjennom årlige tverrsektorielle og enhetsvise opplæringsplaner. Lønn etter avtale. I tillegg tilbyr vi våre ansatte medlemskap i pensjonsordning og gruppelivsforsikring.

Interesserte kan ta uforpliktende kontakt med våre rådgivere i Habberstad, Marit Mellem, tlf. 90 54 65 32 eller Jan Egil Myhre, tlf. 90 89 25 22.

Søknad med CV sendes marit.mellem@habberstad.no innen 5. februar 2017.

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har oppfordret om å ikke bli ført opp på søkerlisten. Dersom oppfordringen ikke blir tatt til følge, blir søkeren varslet om dette, jamfør Offentleglova § 25.

Vis flere stillinger: