Seniorrådgiver VA/Prosjektleder VA med hovedfokus på fagledelse, planlegging eller prosjektledelse innen vann og avløp

Ullensaker kommune ligger sentralt på Østlandet, bare 25 km nord for Oslo. Vi er vertskommune for landets hovedflyplass OSL. Kommunen består blant annet av tettstedet Kløfta og byen Jessheim. Jessheim er kommunens administrasjonssenter, og ligger 30 minutter fra Oslo og 10 minutter fra Gardermoen. Det er ca. 35.000 innbyggere i kommunen som har høy befolkningsvekst. Dette byr på mange muligheter og spennende utfordringer. Kommunens motto er: «Sammen skaper vi kraft for vekst og utvikling». Les mer på www.ullensaker.kommune.no

FirmaUllensaker kommune
FylkeAkershus
StedJessheim
Søknadsfrist05.02.2017

På grunn av høy befolkningsvekst har Ullensaker kommune stort behov for å bygge infrastruktur for å sikre kommunens innbyggere gode tjenester og legge til rette for videre vekst. Plan- og prosjektavdelingen hos ansvarlig enhet for Vann, avløp, renovasjon og veg (VARV), står for den overordnede planleggingen og gjennomføringen av vann-, avløps- og veganlegg i kommunen. VARV er underlagt kommunaldirektør for teknisk, idrett og kultur.

Vi er på jakt etter en seniorrådgiver VA/prosjektleder VA med hovedfokus på fagledelse, planlegging eller prosjektledelse innen vann og avløp. Viktige arbeidsoppgaver vil bli:

  • fagledelse, prosjektledelse, byggeledelse vann og avløp
  • lede arbeidet med utvikling av prosjekter fra initiering til og med utførelse
  • rådgivning og veiledning innen drift og investering VA
  • bistå i arbeidet med overordnede planer (f.eks. hovedplaner VA)
  • faglig og økonomisk ansvarlig for gjennomføring av VA-prosjekter
  • delta og lede arbeidsgrupper med deltakere fra ulike interessegrupper (interne og eksterne) for å sikre gode premisser for utbyggingsprosjektene
  • gjennomføre anbudskonkurranser i henhold til Lov om offentlige anskaffelser
  • veilede og følge opp private utbyggere og gi uttalelser i regulerings- og byggesaker
  • ansvar og oppgaver kan tilpasses den aktuelle rollen

Vi ser etter deg som har relevant utdannelse fra universitet eller høyskole og relevant arbeidserfaring innenfor fag-, prosjekt og/eller byggeledelse innenfor vann og avløp. Nyutdannede innen fagområdet med begrenset arbeidserfaring vil også kunne bli vurdert. Du har god skriftlig om muntlig framstillingsevne på norsk og har førerkort klasse B og bør disponere bil.

Vi kan tilby en spennende stilling i en av Norges hurtigst voksende kommuner. Vi tilbyr våre ansatte medlemskap i pensjonsordning og gruppelivsforsikring og et godt arbeidsmiljø med dyktige og hyggelige kollegaer. Lønn etter avtale.

Interesserte kan ta uforpliktende kontakt med våre rådgivere i Habberstad, Marit Mellem, tlf. 90 54 65 32 eller Jan Egil Myhre, tlf. 90 89 25 22.

Søknad med CV sendes marit.mellem@habberstad.no innen 5. februar 2017.

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har oppfordret om å ikke bli ført opp på søkerlisten. Dersom oppfordringen ikke blir tatt til følge, blir søkeren varslet om dette, jamfør Offentleglova § 25.

Vis flere stillinger: