Serviceelektriker

Rett Bemanning ble etablert i 2003 og vår kjernevirksomhet er formidling av vikarer til næringsliv og offentlige virksomheter, samt rekruttering til faste stillinger. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og partner ved å ha fokus på lokal kunnskap og personlig oppfølgning av både vikarer og kunder. Våre kontorer har med sin lokale tilknytning god kjennskap til sitt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og vikarer hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov. Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

FirmaRett Bemanning
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfristsnarest

Rett Bemanning i Vestfold søker på vegne av stor aktør innenfor elektro området etter en dyktig SERVICEELEKTRIKER.

Aktuelle kandidater må ha fagbrev Gr L og ha noen års relevant erfaring. I tillegg MÅ kandidatene kunne kommunisere godt på Norsk både muntlig og skriftlig. Bedriftens kontor ligger på Skolmar utenfor Sandefjord, men de daglige arbeidsoppgaver vil i stor grad foregå ute i private boliger for serviceoppdrag der.

Vi ønsker kandidater forøvrig som er selvstendige, har høy arbeidsmoral, er løsningsorienterte og med stor arbeidskapasitet.

Det tilbys meget gode arbeidsvilkår for den rette person i en meget solid bedrift i vekst hvor det også fokuseres på de ansattes egenutvikling.

Er dette av interesse, så kontakt Tom Huseby på tlf 90568410 for mer informasjon eller send snarest en kortfattet søknad med CV på mail til th@rettbemanning.no

Vis flere stillinger: